Chemie im Essen (Ubbenhorst Bernhard)(Paperback)(v němčině)
Výrobce: Droemer/Knaur
EAN: 9783426785614
Wie kommt der Geschmack ins Fertiggericht, und was macht Bonbons bunt? Jeder hat schon von Zusatzstoffen wie Glutamat und Aspartam gehört. Aber was hat es damit wirklich auf sich, und was verbirgt sich hinter E 965, E 650 und den anderen kleingedruckten Inhaltsstoffen? Klar ist: Essen macht nicht nur satt, sondern immer häufiger auch krank. Die chemische Wunderwelt ist nicht nur gefährlich für Herz und Hirn, sie kann sogar tödlich sein. Chemie im Essen - Hans-Ulrich Grimm od authora Hans-Ulrich Grimm a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus.cz
Parametry
Autor | Hans-Ulrich Grimm |
Jazyk | anglický, nemecký |
Nakladatelství | Nakladatelství |
Počet stran | 320 |
Rok vydania | 2013 |
Rok vydání | Rok vydání |
Typ | Typ |
Cena 303 Kč v 1 obchodě
Obchody, které prodávají Chemie im Essen (Ubbenhorst Bernhard)(Paperback)(v němčině)
Zobrazit historii ceny Chemie im Essen (Ubbenhorst Bernhard)(Paperback)(v němčině)
Historie nejnižsí ceny Chemie im Essen (Ubbenhorst Bernhard)(Paperback)(v němčině). Porovnání obchodů, které prodávají Chemie im Essen (Ubbenhorst Bernhard)(Paperback)(v němčině).
Mokré pohádky
- Pospíšilová ZuzaRoxette, The 30 Biggest Hits XXX, CDHammond Richard: Chytře vedená prodejnThe 8-Week Blood Sugar Diet : Lose WeiOd edukace k sociální inkluzi osob se Nike SB The Dunk Book White UniverzálnThe Buried GiantLittle Grey CellsMy rybáři z Lužnice - Jak jsme lovili Zajatcem v Rusku
- Hahn Hans "AsO obrovi, který neměl srdce v těleČervená