Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky - Stupka Petr, Eliášek Jan - diskuze
Výrobce: MCU
EAN: 9788073391188
Výrobní číslo: 9788073391188
Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní a vinný místopis.Jedinečný gastronomický průvodce ČESKÁ KUCHYNĚ čtenáře provede českými tradicemi a především jej seznámí s oblíbenými českými jídly a jejich recepty (svíčková na smetaně, bramborák, české knedlíky, aj.) Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky - Petr Stupka, Jan Eliášek od authora Petr Stupka, Jan Eliášek a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus.cz
Parametry
Autor | Petr Stupka, Jan Eliášek; Jan Eliášek, Petr Stupka |
ISBN | 978-80-7339-118-8 |
Jazyk | český; Česky |
NOVINKA | 0 |
Nakladatelství | Nakladatelství |
Počet stran | 76 |
Rok vydania | 2016 |
Rok vydání | Rok vydání; 2016 |
Typ | Typ |
Vazba | Mapy |
Žánr | Žánr |
Cena od 100 Kč - 133 Kč v 4 obchodech
Dotazy, recenze a diskuze k Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky - Stupka Petr, Eliášek Jan
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Thajsko - Průvodce přírodou - Kath a kKniha zdravého života - Michail TombakMickey Mouse - Maluj vodouČeština pro 3. třídu - Shoda podmětu sOliver Twist (anglicky) - Dickens CharKočka v Zemi čísel
- Ekeland IvaTatrasKošické detaily I. Details in Košice IČakry pro začátečníkyMoc nemocnýchMé tajemství. O tajném střetu mých myšAngličtina plná her
Přidat dotaz