Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky - Stupka Petr, Eliášek Jan - diskuze
Výrobce: MCU
EAN: 9788073391188
Výrobní číslo: 9788073391188
Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní a vinný místopis.Jedinečný gastronomický průvodce ČESKÁ KUCHYNĚ čtenáře provede českými tradicemi a především jej seznámí s oblíbenými českými jídly a jejich recepty (svíčková na smetaně, bramborák, české knedlíky, aj.) Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky - Petr Stupka, Jan Eliášek od authora Petr Stupka, Jan Eliášek a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus.cz
Parametry
| Autor | Jan Eliášek; Petr Stupka, Jan Eliášek |
| Jazyk | česky; český |
| Nakladatelství | MCU |
| Počet stran | 76 |
| Rok vydania | 2016 |
| Rok vydání | 2018 |
| Vazba | brožovaná |
| jazyk | cs |
| Žánr | Žánr |
Cena od 116 Kč - 133 Kč v 4 obchodech
Dotazy, recenze a diskuze k Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky - Stupka Petr, Eliášek Jan
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Cesta ke sportu - Petr Kojzar
Maroko
Mé tajemství. O tajném střetu mých myš
Cestovní náhrady s komentářem 2013
Jak zvládnout syndrom vyhoření - Najdě
A Storm of Swords, part 1 Steel and Sn
Posters Harley Quinn - Baseball
Rozprávky podża H. Christiana Andersen
Velké dějiny zemí Koruny české VII.
Veselá bída
- Kahuda Václav
Vegetariánský život - přednosti bezmas
Škola malého stromu

























Přidat dotaz