Černý Jiří: Nový Encyklopedický Slovník Gastronomie, L–Ž - diskuze
Výrobce: RATIO
EAN: 9788086351117
Výrobní číslo: 100002644764
Velký gastronomický slovník vychází ve dvou svazcích a je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, perníkářství, řeznictví a uzenářství, názvosloví kuchyňských a restauračních zařízení, strojů, nádobí, náčiní a pomůcek. Své místo zde má i pivo a víno, jejich výroba a názvosloví, používané sommeliéry. Jde o ojedinělou publikaci pro odborníky pracující v oboru, ale slovník je určen i amatérským gastronomům.
Parametry
Autor | Jiří Černý |
Druh | 320 x 240 |
ISBN | 978-80-86351-11-7 |
Jazyk | Česky |
Počet stran | 247 |
Rok vydání | Rok vydání |
Vazba | brožovaná |
Cena od 239 Kč - 255 Kč v 3 obchodech
Dotazy, recenze a diskuze k Černý Jiří: Nový Encyklopedický Slovník Gastronomie, L–Ž
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Almost EnglishThe Inheritance of LossMarie a Magdalény
- Horňáková-CiPrázdninové procvičování pro 2.ročník Důvěra a demokracie - Přehled sociologPsáno na vodu palbou kulometnou II - JSambo tu již nebydlí?Dítě BožíKrtek - Luštěnky
- neuvedenCo řeknete, až pozdravíteHelma hrůzy
- Pelevin ViktorRukověť politikova
Přidat dotaz