SledujCenu.cz - průvodce online nakupováním

Černý Jiří: Nový Encyklopedický Slovník Gastronomie, L–Ž - diskuze

Černý Jiří: Nový Encyklopedický Slovník Gastronomie, L–Ž
0
0 hodnocení

Výrobce: RATIO

EAN: 9788086351117

Výrobní číslo: 100002644764

Velký gastronomický slovník vychází ve dvou svazcích a je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, perníkářství, řeznictví a uzenářství, názvosloví kuchyňských a restauračních zařízení, strojů, nádobí, náčiní a pomůcek. Své místo zde má i pivo a víno, jejich výroba a názvosloví, používané sommeliéry. Jde o ojedinělou publikaci pro odborníky pracující v oboru, ale slovník je určen i amatérským gastronomům.

Parametry

AutorJiří Černý
Druh320 x 240
ISBN978-80-86351-11-7
JazykČesky
Počet stran247
Rok vydáníRok vydání
Vazbabrožovaná

Cena od 239 Kč - 255 Kč v 3 obchodech

Dotazy, recenze a diskuze k Černý Jiří: Nový Encyklopedický Slovník Gastronomie, L–Ž

Přidat dotaz

Přidat rezenci, hodnocení

Přidat dotaz

Přidat rezenci, hodnocení

  • Související položky