Čaj černý listový Ceylon BOP1 Srí Lanka 1 kg velkoobchod Green Touch - diskuze
Výrobce: Green Touch
EAN: 00683489749723
Ceylon BOP1 – 1 kgIngredience:100% černý čaj čajZemě původu: Srí LankaVynikající černý čaj se zlatavou barvou a jemnou chutí pocházející z vysokých kopců Ceylonu.
Uvařte 2 gramy čaje v 200 Ml vody o teplotě 95-100 °C.Černý čaj je to, co si lidé představují, když mají na mysli šálek čaje. Vyrůstali jsme při pití nejrůznějších druhů černého čaje. Většina (80 %) čaje konzumovaného na světě jsou právě varianty černého čaje.
Je plně fermentovaná a obsahuje nejvíce teinu ze všech čajů. Obsahuje také flavonoidy, které posilují krevní cévy, potlačují růst bakterií v trávicím systému a stimulují ho k vylučování trávicích šťáv. Je také známý blahodárný, stabilizující účinek flavonoidů na tlak krve.
Při výrobě černého čaje lze rozlišit 4 základní etapy:
1. Uzení – roztrhané listy se podrobí vadnutí, aby při navíjení nepraskl jejich povrch.
2. Srolování nebo kroucení – v tomto procesu listy vydávají ovocnou vůni připomínající jablka. V stočených listech se uvolňují chemické látky, které rozhodují o konečné barvě a vůni čaje.
3. Fermentace – stočené lístky se nechají několik hodin absorbovat kyslík, což s sebou nese chemické změny měnící barvu listů ze zelené na rezavě červenou.
Uvařte 2 gramy čaje v 200 Ml vody o teplotě 95-100 °C.Černý čaj je to, co si lidé představují, když mají na mysli šálek čaje. Vyrůstali jsme při pití nejrůznějších druhů černého čaje. Většina (80 %) čaje konzumovaného na světě jsou právě varianty černého čaje.
Je plně fermentovaná a obsahuje nejvíce teinu ze všech čajů. Obsahuje také flavonoidy, které posilují krevní cévy, potlačují růst bakterií v trávicím systému a stimulují ho k vylučování trávicích šťáv. Je také známý blahodárný, stabilizující účinek flavonoidů na tlak krve.
Při výrobě černého čaje lze rozlišit 4 základní etapy:
1. Uzení – roztrhané listy se podrobí vadnutí, aby při navíjení nepraskl jejich povrch.
2. Srolování nebo kroucení – v tomto procesu listy vydávají ovocnou vůni připomínající jablka. V stočených listech se uvolňují chemické látky, které rozhodují o konečné barvě a vůni čaje.
3. Fermentace – stočené lístky se nechají několik hodin absorbovat kyslík, což s sebou nese chemické změny měnící barvu listů ze zelené na rezavě červenou.
Cena 519 Kč v 1 obchodě
Dotazy, recenze a diskuze k Čaj černý listový Ceylon BOP1 Srí Lanka 1 kg velkoobchod Green Touch
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Nobilis Tilia Detoxikační čaj
MERCO Glycerinové mýdlo s pupalkou 90g
Čaj Brusinkový požitek 50,4 g BIO SONN
Ocet jablečný 500 ml BIO MOŠTÁRNA HOST
Megafyt Bylink.lék.Ostropestřec marián
Cytosan Fomentum gel
Čaj Rutinová bomba 50g Dr.Popov
Samahan bylinný nápoj 25 sáčků
Chilli mleté Kajenský pepř extra ostré
Apotheke Dětský čaj BIO na imunitu 20x
Apotheke Šípkový čaj 20x2.5g n.s.
Ahmad Tea Earl Grey sypaný čaj 100 g

























Přidat dotaz