Brunning Andy: Proč Pláčeme Při Krájení Cibule? Plus 57 Dalších Otázek, Které Nás Napadnou U Jídla - diskuze
Výrobce: GRADA
EAN: 9788027107735
Výrobní číslo: 9788027107735
Všichni vnímáme pomocí smyslů různé vlastnosti běžných potravin a nápojů, ale položili jsme si někdy otázku, jaké se za nimi skrývají chemické a fyzikální pochody? Odpovědi, které jsou někdy překvapivé, ale vždy mimořádně zajímavé, najdete společně s přehlednými ilustracemi na stránkách této knihy. Budeme se tedy bavit o chutích, vůních, barvách, jedech… a ještě o mnohém dalším: například o praskajících lízátkách, šampaňském, pálivých papričkách, česneku a halucinogenních účincích muškátového oříšku. A především si uvědomíme, jak úzce souvisí věda s běžnými věcmi, které den co den používáme, a s jevy, které vídáme kolem sebe. Andy Brunning je autorem úspěšného blogu Compound Interest, věnovaného popularizaci chemie, kterou chápe jako neoddělitelnou součást každodenního života.
Parametry
| Autor | Petr Somogyi |
| Jazyk | anglicky |
| Nakladatelství | Grada |
| Počet stran | 155 |
| Překlad | Překlad |
| Rok vydání | 2018 |
| Vazba | brožovaná |
| Vydavatel | GRADA Publishing |
| jazyk | cs |
| Žánr | Žánr |
Cena od 280 Kč - 296 Kč v 5 obchodech
Dotazy, recenze a diskuze k Brunning Andy: Proč Pláčeme Při Krájení Cibule? Plus 57 Dalších Otázek, Které Nás Napadnou U Jídla
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Sága o Hervaře - komentáře
- Koz
The Odyssey
Byl jsem Mengeleho asistentem - Nyiszl
A Storm of Swords, part 1 Steel and Sn
Omalovánky Prasátko Peppa A4
Amerikanah - Ngozi Adichie Chimamanda
Omalovánka Krtek a kalhotky + samolepk
Richard Fremund - monografie
Mária Magdaléna
Nevídaní akademikové - Úžasná zeměploc
Raduga 3 - Metodická příručka
-
Stránky z díla

























Přidat dotaz