BIO kypřící prášek do pečiva bez lepku Amylon 12 g - diskuze
Výrobce: Amylon
EAN: 8594006668255
Výrobní číslo: 8594006668255
Amylon Prášek kypřicí do pečiva bezlepkový 12 g BIO
Výborný pomocník při pečení, vaše těsto bude odlehčené a nadýchané. Pomůže vám připravit skvělé bábovky, muffiny nebo sušenky. Prášek do pečiva Amylon neobsahuje fosfáty. Nakypření zajistí vinný kámen a jedlá soda
Kypřicí prášek Amylon má tendenci kypřit už při pokojové teplotě na rozdíl od obyčejného prášku. Proto se doporučuje dávat těsto do trouby co nejrychleji po zapracování prášku.
Kypří o něco méně. Použijte 1,5 sáčku tam, kde byste jinak dali 1 sáček obyčejného. Nebo použijte jen 1 sáček a přidejte malou lžičku jedlé sody
Prášek do pečiva Amylon má úplně neutrální chuť. Když si na něj zvyknete, poznáte, když se použije konvenční prášek.
Kypření vytváří v těstu bublinky vzduchu, tím je těsto odlehčené a nabyde na objemu. Jde toho docílit dvěma způsoby - biologickým (droždí) nebo chemickým (bublinky vzniknou chemickou reakcí kyselin a zásad).
Rozdíl bezfosfátového a fosfátového prášku:
1) běžný kypřicí prášek: kyselou složkou je fosforečná sůl (také obsažená v tavených sýrech nebo práškových směsích na výrobu nápojů)
2) kypřicí prášek bez fosfátů
kyselou složkou je vinný kámen (vinnan draselný), vysráží se ve formě krystalků ve vinnýc
Výborný pomocník při pečení, vaše těsto bude odlehčené a nadýchané. Pomůže vám připravit skvělé bábovky, muffiny nebo sušenky. Prášek do pečiva Amylon neobsahuje fosfáty. Nakypření zajistí vinný kámen a jedlá soda
Kypřicí prášek Amylon má tendenci kypřit už při pokojové teplotě na rozdíl od obyčejného prášku. Proto se doporučuje dávat těsto do trouby co nejrychleji po zapracování prášku.
Kypří o něco méně. Použijte 1,5 sáčku tam, kde byste jinak dali 1 sáček obyčejného. Nebo použijte jen 1 sáček a přidejte malou lžičku jedlé sody
Prášek do pečiva Amylon má úplně neutrální chuť. Když si na něj zvyknete, poznáte, když se použije konvenční prášek.
Kypření vytváří v těstu bublinky vzduchu, tím je těsto odlehčené a nabyde na objemu. Jde toho docílit dvěma způsoby - biologickým (droždí) nebo chemickým (bublinky vzniknou chemickou reakcí kyselin a zásad).
Rozdíl bezfosfátového a fosfátového prášku:
1) běžný kypřicí prášek: kyselou složkou je fosforečná sůl (také obsažená v tavených sýrech nebo práškových směsích na výrobu nápojů)
2) kypřicí prášek bez fosfátů
kyselou složkou je vinný kámen (vinnan draselný), vysráží se ve formě krystalků ve vinnýc
Parametry
Alergeny | 14. Měkkýši a výrobky z nich |
Bílkoviny | 0,1 g |
Energie | 705 kJ/ 166 kcal |
Kategorie produktu | Bez laktózy |
Sacharidy | 41,0 g |
Sůl | 15,4 g |
Tuky | 0,0 g |
Výživové údaje na 100 gramů: |
Cena od 5 Kč - 10,90 Kč v 9 obchodech
Dotazy, recenze a diskuze k BIO kypřící prášek do pečiva bez lepku Amylon 12 g
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Quinoa 500 g BIO COUNTRY LIFEPRO-BIO obchod.spol. s r.o. Oves bezplFlapjack ovesný s polevou s čokoládovoWolfberry Kakaové boby drcené BIO 250 WOLFBERRY Tapioka perly 100 gRACIO Knäckebrot žitnýALLNATURE Kokosové mléko sušené BIO 10Bezlepková směs Chléb pro zdraví 500gVločky ovesné klíčené bezlepkové 300 gGumové ovoce s jogurtem bio 100gKukuřičné trubičky Alaska mléčný krém Pudink jahodový bezlepkový 40 g BIO AM
Přidat dotaz