BIO italský olej s příchutí citrónu Frantoio Tini BOTTICELLI 500 ml v dárkové krabici - diskuze
Výrobce: Frantoio Tini
Jedinečná citrónová chuť BIO oleje Botticelli
Pokud rádi experimentujete v kuchyni a rádi objevujete nové chutě, tak Botticelli by neměl chybět ve vaší poličce. Jedinečná chuť olivového oleje s chutí citrónu skvěle dochutí celou řadu jídel. Navíc se jedná o zcela přírodní produkt, tak se nemusíte bát, že budete konzumovat umělá dochucovadla.
Botticelli se vyrábí z olivových odrůd Leccino (60%) a Dritta (40%) a olivy jsou sklízeny v druhé polovině října. Díky tomu mají olivy odpovídající stupeň zralosti a chutnají skvěle. V mlýně jsou olivy drceny a rozemlety na pastu společně s citróny. Citróny nepocházejí přímo z kraje Abruzzo, ale dováží se ze Sicílie, kde jsou mnohem lepší podmínky pro skvělou chuť. Protože se citrony melou s olivami včetně kůry, používají se zásadně citróny z BIO produkce.
Párování citrónového oleje Botticelli s jídlem
Nejtypičtější spojení citrónového olivového oleje je s rybou. Ať již máte grilovaného či restovaného mořského vlka, pražmu nebo lososa, tak citrónový olivový olej z něj udělá jedinečný pokrm. Skvěle funguje i ve spojení se saláty z mořských plodů nebo studeným uzeným lososem.
Citrónový olivový olej je také výtečný na dochucení bílého drůbežího masa, tataráku, carpaccia, syrovou či restovanou zeleninu nebo lehké listové saláty. Na jihu se
Pokud rádi experimentujete v kuchyni a rádi objevujete nové chutě, tak Botticelli by neměl chybět ve vaší poličce. Jedinečná chuť olivového oleje s chutí citrónu skvěle dochutí celou řadu jídel. Navíc se jedná o zcela přírodní produkt, tak se nemusíte bát, že budete konzumovat umělá dochucovadla.
Botticelli se vyrábí z olivových odrůd Leccino (60%) a Dritta (40%) a olivy jsou sklízeny v druhé polovině října. Díky tomu mají olivy odpovídající stupeň zralosti a chutnají skvěle. V mlýně jsou olivy drceny a rozemlety na pastu společně s citróny. Citróny nepocházejí přímo z kraje Abruzzo, ale dováží se ze Sicílie, kde jsou mnohem lepší podmínky pro skvělou chuť. Protože se citrony melou s olivami včetně kůry, používají se zásadně citróny z BIO produkce.
Párování citrónového oleje Botticelli s jídlem
Nejtypičtější spojení citrónového olivového oleje je s rybou. Ať již máte grilovaného či restovaného mořského vlka, pražmu nebo lososa, tak citrónový olivový olej z něj udělá jedinečný pokrm. Skvěle funguje i ve spojení se saláty z mořských plodů nebo studeným uzeným lososem.
Citrónový olivový olej je také výtečný na dochucení bílého drůbežího masa, tataráku, carpaccia, syrovou či restovanou zeleninu nebo lehké listové saláty. Na jihu se
Parametry
Aroma | citrónové |
Certifikace BIO | ano |
Chuť | výrazná, středně ovocná s citrusy a byli |
Dovozce | OLIVUM s.r.o., Sedmdesátá 7055, 760 01 Z |
Druh oleje | ochucený |
Objem | 500 ml |
Odrůda | Leccino |
Produkt | olej |
Region | Abruzzo |
Skladování | skladujte v suchu, chraňte před teplem a |
Sklizeň | říjen 2022 (prémiová kvalita "First |
Typ oleje | kupáž |
Výrobce | Frantoio Tini s.a.s. |
Výživové údaje na 100ml | energie 3762 kJ/899 kcal, Tuky 99,9 g, z |
Země původu | Itálie |
Způsob zpracování | lisovaný za studena, výběrová jakost oli |
Cena 949 Kč v 1 obchodě
Dotazy, recenze a diskuze k BIO italský olej s příchutí citrónu Frantoio Tini BOTTICELLI 500 ml v dárkové krabici
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Zahradní nůžky AmbossPerličky zlaté 300 ksPrémiový extra panenský olivový olej LProvozní deník kotelnySada zahradního nářadí, 8 kusůOchranná mřížka na okap, 6 mPerličky stříbrné 300 ksPopron.cz Zážitkový deníkLED21 AG685E Kotouč s řezným řetězemKniha úrazů dle zákona č. 170/ 2014 SbZápisník bezpečnosti práceNylonový vlasec - 200 m x 0,25 mm
Přidat dotaz