BIO Bioláda švestková 230g - diskuze
Výrobce: Koldokol
EAN: 8594165350039
Voní, jako léto pod švestkovým stromem na poli. Chutná jako švestkové knedlíky od maminky. Otevřete sklenici, ponořte do ní lžičku a zavřete oči. Jedna lžička, druhá…náš švestkový bio džem bez cukru už nebudete chtít dát z ruky!
Bez přidaného cukru
Produkt ekologického zemědělství
Ruční výroba
Jak si Bioládu nejlépe vychutnat?
Stejně tak, jako ty nejvyzrálejší švestky. Šup s ní do buchet a koláčů, přidejte ji do švestkových knedlíků nebo si ji namažte po ránu na vánočku. Chutnat bude vždy!
Skladování: Bioláda nemá ráda přímé slunce a extrémní teploty, proto ji po otevření uložte do lednice při teplotě 4–8 °C a spotřebujte do 4 týdnů.
Podíl ovocné složky: 98 %
V každé sklenici: 113 g švestek
Složení: švestky*, jablečný koncentrát*, želírující látky agar a citru
Bez přidaného cukru
Produkt ekologického zemědělství
Ruční výroba
Jak si Bioládu nejlépe vychutnat?
Stejně tak, jako ty nejvyzrálejší švestky. Šup s ní do buchet a koláčů, přidejte ji do švestkových knedlíků nebo si ji namažte po ránu na vánočku. Chutnat bude vždy!
Skladování: Bioláda nemá ráda přímé slunce a extrémní teploty, proto ji po otevření uložte do lednice při teplotě 4–8 °C a spotřebujte do 4 týdnů.
Podíl ovocné složky: 98 %
V každé sklenici: 113 g švestek
Složení: švestky*, jablečný koncentrát*, želírující látky agar a citru
Parametry
Podíl ovocné složky: 98 % | Podíl ovocné složky: 98 % |
Skladování | Skladování |
Složení | Složení |
Výrobce | Výrobce |
Země původu | Země původu |
Cena od 87 Kč - 93,50 Kč v 2 obchodech
Dotazy, recenze a diskuze k BIO Bioláda švestková 230g
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Džem Královská jahoda 1kg (termostabilNATU Karamella 140gBioláda meruňková BIO 230gLuskeeto Black 70gTuba dezert s kousky jahod 45 g 45gHEERA Mangové pyré alphonso 450 gBIG BOY Tuba big bueno jemný sladký líPyré jablečné 360 g BIO DENNREELískáček 140gDžem meruňkový 340 g BIO DENNREEDžem borůvkový 340 g BIO DENNREEDžem jahoda 284 g DALFOUR
Přidat dotaz