Bezlepkový chléb slunečnicový 500g Labeta - diskuze
Výrobce: LABETA A.S.
EAN: 8594009165102
Výrobní číslo: 8594009165102
Labeta Chléb slunečnicový bez lepku 500 g
Připravte si domácí chléb bez lepku, se slunečnicovými semínky. V balení je přidané již i droždí, takž na vás zbývá jen přidat vodu.
Chléb můžeme upéct v domácí pekárně nebo v troubě.
Směs neobsahuje lepek ani žádné jiné alergeny.
Složení: bramborový škrob, rýžová mouka, slunečnicové semínko 9 %, kukuřičná mouka, kukuřičný škrob, sušené droždí (pekařské droždí, emulgátor: sorbitanmonostearát), jedlá sůl, zahušťovadlo: guma guar, kmín, cukr, rostlinná vláknina, barvivo: amoniakový karamel, kyselina citronová.
Návod k přípravě: Oba sáčky smícháme, přidáme 380 ml vlažné vody. Elektrickým hnětačem v míse vypracujeme těsto, které vložíme do vymazané a bezlepkovou moukou vysypané chlebíčkové (nebo menší dortové) formy a necháme v teple 60–75 minut kynout.
Pečeme při teplotě 170–180 °C asi 60 minut.
Příprava v domácí pekárně: Do domácí pekárny nalijeme 380 ml vlažné vody (nepoužívejte vody více než doporučené množství, těsto při míchání řídne). Nasypeme směs na chleba, přidáme sušené droždí a zapneme program s dobou trvání cca 2 hodiny (Rychlý, Sprint, Gluten free apod.). Doporučujeme po zamíchání těsto ze stran stáhnout stěrkou ke středu. Pekárna zajistí zamíchání, vykynutí a upečení chleba bez
Připravte si domácí chléb bez lepku, se slunečnicovými semínky. V balení je přidané již i droždí, takž na vás zbývá jen přidat vodu.
Chléb můžeme upéct v domácí pekárně nebo v troubě.
Směs neobsahuje lepek ani žádné jiné alergeny.
Složení: bramborový škrob, rýžová mouka, slunečnicové semínko 9 %, kukuřičná mouka, kukuřičný škrob, sušené droždí (pekařské droždí, emulgátor: sorbitanmonostearát), jedlá sůl, zahušťovadlo: guma guar, kmín, cukr, rostlinná vláknina, barvivo: amoniakový karamel, kyselina citronová.
Návod k přípravě: Oba sáčky smícháme, přidáme 380 ml vlažné vody. Elektrickým hnětačem v míse vypracujeme těsto, které vložíme do vymazané a bezlepkovou moukou vysypané chlebíčkové (nebo menší dortové) formy a necháme v teple 60–75 minut kynout.
Pečeme při teplotě 170–180 °C asi 60 minut.
Příprava v domácí pekárně: Do domácí pekárny nalijeme 380 ml vlažné vody (nepoužívejte vody více než doporučené množství, těsto při míchání řídne). Nasypeme směs na chleba, přidáme sušené droždí a zapneme program s dobou trvání cca 2 hodiny (Rychlý, Sprint, Gluten free apod.). Doporučujeme po zamíchání těsto ze stran stáhnout stěrkou ke středu. Pekárna zajistí zamíchání, vykynutí a upečení chleba bez
Parametry
BRAND | Labeta |
CATEGORY | Zdravá výživa | Potraviny | Mouky a peči |
PDP | 0 |
Product Labels | Product Labels |
Cena od 45 Kč - 59 Kč v 2 obchodech
Dotazy, recenze a diskuze k Bezlepkový chléb slunečnicový 500g Labeta
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Bio nebio s. r. o. Jedlá soda 250gOstatní Bez lepku Drobený dort 410g LaGood Nature Proteinové lívance s vanilHraška Vanilka 250gHraška na obalování - pikantní 1kgGreenFood Low Carb palačinky bez lepkuLABETA A.S. Puding vanilkový bez lepkuLABETA A.S. Puding čokoládový bez lepkTopnatur Low Carb Směs na pečení 250gBezlepkový perník 400g LabetaOlej na vymazávání ve spreji na pečeníAmylon BIO Puding rýžový se skořicí a
Přidat dotaz