A Field Guide to Cheese - Tristan Sicard
Výrobce: Artisan Division of Workman
EAN: 9781579659417
A Field Guide to Cheese is the ultimate guide to the world of cheese and the only fully illustrated cheese reference. This tour de fromage begins with a history lesson on the creation of cheese, offers a primer of the many types of milks and categories of cheeses, and then leads readers to an encyclopedic survey of over 400 global cheeses. There are cheeses we all love like feta and fontina, Gouda and mozzarella, Pecorino Romano and ch vre--but also rarities like King River Gold, a washed-rind cheese from Australia; Dancing Fern, a raw cow's-milk cheese from Tennessee; and Danbo, a semisoft, aged cheese from Denmark. Find cheeses that are best for melting, like hush llsost; those that are best served alone, such as bovski sir; and those that are the stinkiest, like Allg uer Weisslacker. There are cheeses with natural rinds, floral rinds, and soft rinds; curd cheeses;
Parametry
Autor | Tristan Sicard |
Jazyk | anglický |
Nakladatelství | Nakladatelství |
Počet stran | 272 |
Rok vydania | 2020 |
Rok vydání | Rok vydání |
Cena od 571 Kč - 583 Kč v 2 obchodech
Obchody, které prodávají A Field Guide to Cheese - Tristan Sicard
Zobrazit historii ceny A Field Guide to Cheese - Tristan Sicard
Historie nejnižsí ceny A Field Guide to Cheese - Tristan Sicard. Porovnání obchodů, které prodávají A Field Guide to Cheese - Tristan Sicard.
Boyne John History of LonelinessDobrodružství pavouka ČendyVálečníkův slibKores Lepicí Tyčinka Transparentní 21 Taliansko / Slovenský slovníkPraktická urologie v kazuistikáchVsuvka do Putování na západ: román na Cesty za poznaním a objavmiKrétaCA modul Irdeto EuroCAM+ SmardTVThe Inheritance of LossDěti v Brně