Ztužovač tvarohu 200g
Výrobce: Zeelandia
Ztužovač tvarohu 200g
- nová receptura s lehce citronovou příchutí
Směs pro stabilizaci tvarohu při pečení. Tvaroh dokonale zpevní, a ten pak při pečení nevytéká.
Použití: 200 g ztužovače + 200 g vody + 500 g tvarohu
V elektrickém šlehači smícháme tvaroh s vodou za pomocí protínačky (lyry). Po hladkém vymíchání postupně přisypáváme ztužovač. Takto mícháme 3 minuty na pomalý chod a 1 minutu na chod rychlý.
Složení: cukr, kukuřičný škrob, bramborové vločky, VAJEČNÝ bílek sušený, VAJEČNÝ žloutek sušený, sůl jedlá jodidovaná (sůl jedlá, jodičnan draselný), přírodní aroma. Může obsahovat stopy mléka a sóji.
Příchuť: lehce citronová
- nová receptura s lehce citronovou příchutí
Směs pro stabilizaci tvarohu při pečení. Tvaroh dokonale zpevní, a ten pak při pečení nevytéká.
Použití: 200 g ztužovače + 200 g vody + 500 g tvarohu
V elektrickém šlehači smícháme tvaroh s vodou za pomocí protínačky (lyry). Po hladkém vymíchání postupně přisypáváme ztužovač. Takto mícháme 3 minuty na pomalý chod a 1 minutu na chod rychlý.
Složení: cukr, kukuřičný škrob, bramborové vločky, VAJEČNÝ bílek sušený, VAJEČNÝ žloutek sušený, sůl jedlá jodidovaná (sůl jedlá, jodičnan draselný), přírodní aroma. Může obsahovat stopy mléka a sóji.
Příchuť: lehce citronová
Parametry
| Balení | 200g |
| Použití | ke ztužení tvarohu |
| Výrobce | Zeelandia ČR |
Cena 27 Kč v 1 obchodě
Obchody, které prodávají Ztužovač tvarohu 200g
Zobrazit historii ceny Ztužovač tvarohu 200g
Historie nejnižsí ceny Ztužovač tvarohu 200g. Porovnání obchodů, které prodávají Ztužovač tvarohu 200g.
Rapunzel Bio Pudinkový prášek vanilkov
Nikl Method Mix Gigantica 1kg
MVDE Krmítková směs Secret 1kg - Black
MVDE Směs Black Earth 2kg
Haldorádó Vnadící směs Legend Groundba
Sensas Krmítková směs 3000 Power Dark
Sensas Krmení Amorce Maison Gardon 3kg
Hotový pokrm – kuskus se zeleninou 220
Věnečky směs 290g - Dr. Oetker
Směs na Creme brule 200g - Tasty Me
Směs na pečení - nadýchané piškotové t
Sensas Krmení Amorce Maison Gros Gardo





















