Zfermentujte to! - diskuze
Výrobce: VÍKEND
EAN: 9788074334238
Výrobní číslo: 9788074334238
Radost z fermentovaných rajčat, prokvašených jablek nebo sýrového kešu bochánku? Tento základní kurz kvašení vám pomůže na cestě k trvanlivosti regionálního a sezónního ovoce, zeleniny a ořechů a k jejich úžasné chuti. Autorka Stefanie Horn vám v této knížce ukáže, jak se dají se základními praktickými vědomostmi, užitečnými tipy a recepty s moderními nápady vykouzlit kreativní fermentované zázraky. Několik jednoduchých kroků vede nejen k rozmnožení mnoha živých organismů a produkci probiotik, ale také ke spoustě chutí. Tato kniha jde ale ještě dál a ukáže vám také, že startér můžete používat nekonečně dlouho, a dokonce také jak a k čemu chuťově intenzivní výsledné produkty můžete konzumovat. Kalendář vás přitom provede celým rokem. Zdraví, trvanlivost a kutilství - kvašení je čistá udržitelnost.
Parametry
| Autor | Stefanie Horn |
| Jazyk | český |
| Počet stran | 128 |
| Rok vydania | 2025 |
| jazyk | cs |
Cena od 319 Kč - 359 Kč v 5 obchodech
Dotazy, recenze a diskuze k Zfermentujte to!
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
MFP Paper s.r.o. Omalovánky MFP Motork
Jan Špáta - Martin Štoll
Baron von MŘnchhausen und seine wunder
Jak počítat s procenty
Šípková Růženka
Frost
Make Me (Jack Reacher 20) - Child Lee
BETEXA, zásilková služba s. r. o. Dies
Tajemné počátky českých dějin
Karlsson Niklas: Řezbářství - Jak na r
Synonymický slovník slovenčiny
Ottův slovník naučný - dodatky 2/1 - k

























Přidat dotaz