Valdemar Grešík Džem z tmavých třešní extra speciální - diskuze
Výrobce: Valdemar Grešík
EAN: 8595122315610
Složení: tmavé třešně, třtinový cukr, želírovací prostředek citrusový pektin, koncentrát z citrónů
Skladujte v suchu při teplotě 0 - 28 °C.Nevystavujte přímému slunečnímu záření.Po otevření skladujte v chladničce do 10 °C a do týdne spotřebujte!
Balení: 210 g
Džem je rosolovitá hmota s kousky ovoce nebo s celými drobnými plody. Vyrábí se z čerstvého vyzrálého ovoce, které se lisuje, vaří a zahušťuje cukrem. Obvyklé množství cukru činí 1/3 až 2/5 obsahu, obsah ovoce musí být minimálně 35 %. Džem se nejčastěji používá např. na chléb s máslem.
Výroba džemu:
Džem lze snadno připravit téměř z jakéhokoliv ovoce. Příprava je velmi jednoduchá. Ovoce omyjeme, případně odpeckujeme a nakrájíme na kousky. Poté smícháme s cukrem nebo s cukrem a komerčním želírovacím přípravkem, uvedeme směs k varu a vaříme, dokud nezhoustne (s komerčními želírovacími přípravky cca za 5 minut). Ještě před naplněním džemu do sklenic bychom měli provést tzv. želírovací zkoušku. To znamená, že horký džem kápneme na talířek a pokud vzorek džemu ztuhne (cca za 5 min), znamená to, že ztuhne i zbytek džemu nebo marmelády. Pokud si přejeme, aby hmota ztuhla více, zamícháme do horké směsi kyselinu citrónovou (1 - 2 zarovnané lžičky). Poté želírovací zkoušku opakujeme. Z uvařeného džemu je také před plně
Skladujte v suchu při teplotě 0 - 28 °C.Nevystavujte přímému slunečnímu záření.Po otevření skladujte v chladničce do 10 °C a do týdne spotřebujte!
Balení: 210 g
Džem je rosolovitá hmota s kousky ovoce nebo s celými drobnými plody. Vyrábí se z čerstvého vyzrálého ovoce, které se lisuje, vaří a zahušťuje cukrem. Obvyklé množství cukru činí 1/3 až 2/5 obsahu, obsah ovoce musí být minimálně 35 %. Džem se nejčastěji používá např. na chléb s máslem.
Výroba džemu:
Džem lze snadno připravit téměř z jakéhokoliv ovoce. Příprava je velmi jednoduchá. Ovoce omyjeme, případně odpeckujeme a nakrájíme na kousky. Poté smícháme s cukrem nebo s cukrem a komerčním želírovacím přípravkem, uvedeme směs k varu a vaříme, dokud nezhoustne (s komerčními želírovacími přípravky cca za 5 minut). Ještě před naplněním džemu do sklenic bychom měli provést tzv. želírovací zkoušku. To znamená, že horký džem kápneme na talířek a pokud vzorek džemu ztuhne (cca za 5 min), znamená to, že ztuhne i zbytek džemu nebo marmelády. Pokud si přejeme, aby hmota ztuhla více, zamícháme do horké směsi kyselinu citrónovou (1 - 2 zarovnané lžičky). Poté želírovací zkoušku opakujeme. Z uvařeného džemu je také před plně
Parametry
| - z toho cukry | 36,0 g |
| - z toho nasycené mastné kyseliny | 0,0 g |
| / z toho cukry | 32,5 g |
| / z toho nasycené mastné kyseliny | < 0,1 g |
| Alergeny | Alergeny |
| Bílkoviny | 0,8 g |
| Energie | 682 kJ/164 kcal |
| Kategorie produktu | Kategorie produktu |
| Produkt je zařazen do kategorie | Bez laktózy |
| Produkt neobsahuje tyto alergeny | 14. Měkkýši a výrobky z nich |
| Průměrné výživové údaje ve 100 g | |
| Sacharidy | 37,5 g |
| Tuky | 0,4 g |
| Velikost balení | 210 g |
| Výživové hodnoty na 100 g výrobku: | Nadpis |
| Výživové údaje na 100 gramů: | |
| balení: | 210 g |
| bílkoviny | 0,8 g |
| bílkoviny (g) | 0,8 |
| cukry (g) | 36 |
| energetická hodnota | 613 kJ / 146 kcal |
| energetická hodnota (kJ) | 682 |
| sacharidy | 33,8 g |
| sacharidy (g) | 37,5 |
| sůl | 0 g |
| sůl (g) | 0 |
| tuky | 0,3 g |
| tuky (g) | 0,4 |
Cena od 86 Kč - 102 Kč v 3 obchodech
Dotazy, recenze a diskuze k Valdemar Grešík Džem z tmavých třešní extra speciální
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Pleva Med z akátové oblasti 1kg
NATU Perníček 300g
NATU Malina zero 300g
Džem ovocný pomeranč a zázvor 284 g
KOLDOKOL Bioláda rybíz BIO 230 g
Jablečná náplň se skořicí 1,5 kg
Mandľový krém jemne sladký - Slowlandi
Džem jahodový 340 g BIO DENNREE
St. Dalfour Mango a maracuja ovocná po
Džem Královský rybíz 1kg (termostabiln
Luskeeto Česnek 70g
Pistáciový krém - Slowlandia
























Přidat dotaz