Valdemar Grešík Džem Višňový extra méně sladký 215 g - diskuze
Výrobce: Valdemar Grešík
EAN: 8595122315627
Složení: višně, třtinový cukr, želírovací prostředek citrusový pektin
Skladujte v suchu při teplotě 0 - 28 °C.Nevystavujte přímému slunečnímu záření.Po otevření skladujte v chladničce do 10 °C a do týdne spotřebujte!
Balení: 215 g
Džem je rosolovitá hmota s kousky ovoce nebo s celými drobnými plody. Vyrábí se z čerstvého vyzrálého ovoce, které se lisuje, vaří a zahušťuje cukrem. Obvyklé množství cukru činí 1/3 až 2/5 obsahu, obsah ovoce musí být minimálně 35 %. Džem se nejčastěji používá např. na chléb s máslem.
Výroba džemu:
Džem lze snadno připravit téměř z jakéhokoliv ovoce. Příprava je velmi jednoduchá. Ovoce omyjeme, případně odpeckujeme a nakrájíme na kousky. Poté smícháme s cukrem nebo s cukrem a komerčním želírovacím přípravkem, uvedeme směs k varu a vaříme, dokud nezhoustne (s komerčními želírovacími přípravky cca za 5 minut). Ještě před naplněním džemu do sklenic bychom měli provést tzv. želírovací zkoušku. To znamená, že horký džem kápneme na talířek a pokud vzorek džemu ztuhne (cca za 5 min), znamená to, že ztuhne i zbytek džemu nebo marmelády. Pokud si přejeme, aby hmota ztuhla více, zamícháme do horké směsi kyselinu citrónovou (1 - 2 zarovnané lžičky). Poté želírovací zkoušku opakujeme. Z uvařeného džemu je také před plněním do sklenic dobré sebr
Skladujte v suchu při teplotě 0 - 28 °C.Nevystavujte přímému slunečnímu záření.Po otevření skladujte v chladničce do 10 °C a do týdne spotřebujte!
Balení: 215 g
Džem je rosolovitá hmota s kousky ovoce nebo s celými drobnými plody. Vyrábí se z čerstvého vyzrálého ovoce, které se lisuje, vaří a zahušťuje cukrem. Obvyklé množství cukru činí 1/3 až 2/5 obsahu, obsah ovoce musí být minimálně 35 %. Džem se nejčastěji používá např. na chléb s máslem.
Výroba džemu:
Džem lze snadno připravit téměř z jakéhokoliv ovoce. Příprava je velmi jednoduchá. Ovoce omyjeme, případně odpeckujeme a nakrájíme na kousky. Poté smícháme s cukrem nebo s cukrem a komerčním želírovacím přípravkem, uvedeme směs k varu a vaříme, dokud nezhoustne (s komerčními želírovacími přípravky cca za 5 minut). Ještě před naplněním džemu do sklenic bychom měli provést tzv. želírovací zkoušku. To znamená, že horký džem kápneme na talířek a pokud vzorek džemu ztuhne (cca za 5 min), znamená to, že ztuhne i zbytek džemu nebo marmelády. Pokud si přejeme, aby hmota ztuhla více, zamícháme do horké směsi kyselinu citrónovou (1 - 2 zarovnané lžičky). Poté želírovací zkoušku opakujeme. Z uvařeného džemu je také před plněním do sklenic dobré sebr
Parametry
| - z toho cukry | 45,2 g |
| - z toho nasycené mastné kyseliny | 0,06 g |
| / z toho cukry | 45,2 g |
| / z toho nasycené mastné kyseliny | 0,06 g |
| Alergeny | Alergeny |
| Bílkoviny | 0,7 g |
| Energie | 842 kJ/202 kcal |
| Kategorie produktu | Kategorie produktu |
| Produkt je zařazen do kategorie | Bez laktózy |
| Produkt neobsahuje tyto alergeny | 14. Měkkýši a výrobky z nich |
| Průměrné výživové údaje ve 100 g | |
| Sacharidy | 47,4 g |
| Sůl | 0,0 g |
| Tuky | 0,4 g |
| Velikost balení | 215 g |
| Výživové hodnoty na 100 g výrobku: | Nadpis |
| Výživové údaje na 100 gramů: | |
| bílkoviny | 0,7 g |
| bílkoviny (g) | 0,7 |
| cukry (g) | 45,2 |
| energetická hodnota | 842 kJ / 202 kcal |
| energetická hodnota (kJ) | 842 |
| sacharidy | 47,4 g |
| sacharidy (g) | 47,4 |
| sůl | 0 g |
| sůl (g) | 0 |
| tuky | 0,4 g |
| tuky (g) | 0,4 |
Cena od 68 Kč - 87 Kč v 5 obchodech
Dotazy, recenze a diskuze k Valdemar Grešík Džem Višňový extra méně sladký 215 g
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Povidla hruškovo-jablečná 300 g BIO
Džem borůvkový 340 g BIO DENNREE
Džem Královská jahoda 1kg (termostabil
Švestkový džem extra méně sladký 220 g
Džem borůvka 284 g DALFOUR
Pyré jablečné 360 g BIO DENNREE
Džem Královská meruňka 1kg (termostabi
KOLDOKOL Bioláda rybíz BIO 230 g
Pleva Med z akátové oblasti 1kg
Luskeeto Česnek 70g
Valdemar Grešík Grešík Džem z Aronie e
Valdemar Grešík Džem Bezinkový extra m

























Přidat dotaz