Umění fermentace I. Postupy a vybavení, nakládaná zelenina a kimčchi, kysané nápoje, domácí jogurty, kefíry a sýry, medoviny, vína a cidery - Sandor Ellix Katz - diskuze
Výrobce: Alferia
EAN: 9788027103164
Rádi bychom Vám představili dvojdílné Umění fermentace. Jedná se nejobsáhlejší knihu o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem.Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět, něco si doma nakvasit, vybavit si kuchyň, osvojit si opravdu jednoduché postupy, až detektivně si počíst o světě přátelských mikrobů prospívajících našemu lidskému zdraví, kulinářsky pocestovat po celém světě a stát se expertem v přípravě kvašených potravin od kváskového chleba přes zeleninu po rozličné alkoholy, tahle kniha vás nesmí minout!
Parametry
| Autor | Katz Ellix Sandor; Tomáš Roztočil |
| Jazyk | český; anglicky |
| Nakladatelství | Alferia |
| Počet stran | 360 |
| Překlad | Překlad |
| Rok vydania | 2021 |
| Rok vydání | 2021 |
| Vazba | vázaná |
| jazyk | cs |
| Žánr | Žánr |
Cena od 388 Kč - 449 Kč v 5 obchodech
Dotazy, recenze a diskuze k Umění fermentace I. Postupy a vybavení, nakládaná zelenina a kimčchi, kysané nápoje, domácí jogurty, kefíry a sýry, medoviny, vína a cidery - Sandor Ellix Katz
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Talent Level 2 Workbook with Online Pr
Český ráj, Mladoboleslavsko 1:50 000
Státní mechanismus meziválečného Česko
Power Up Level 5 Pupil's Book
Matěj a jeho písničky
Magdalena Kožená, Ondřej Havelka & His
New English File Elementary Class Audi
Tokio Easy Map
Nové Hráškovy nejoblíbenější úkoly pro
Audio CD: Angličtina I. pro jazykové š
Talent Level 3 Student's Book
Štěpán a jeho písničky

























Přidat dotaz