Trhané Jehněčí pasterizované polsko Schronisko Bukowina - diskuze
Výrobce: Schronisko Bukowina
EAN: 05908252815463
Roztrhané jehněčí maso s pasterizovanou sklenicí - Schronisko Bukowina
Trhané pasterizované jehněčí maso
• Je uzavřena v skleničce (čistá hmotnost: 600 g).
• V složení je pouze jehněčí krkovice, řecký jogurt, olivový olej, řepkový olej, sůl, chilli vločky, česnek, sladká paprika, omáčka.
• Bez jakýchkoliv zlepšovačů chuti, konzervantů.
• Produkt je vyroben z vybraných surovin, díky čemuž má intenzivní chuť a jedinečnou vůni.
• Připravena ke konzumaci ihned po otevření sklenice.
Výrobek neobsahuje žádné konzervační látky. Datum použitelnosti si zachovává díky přirozenému procesu pasterizace, který produkt fixuje. Jehněčí maso je vynikající. Lze ji přidat do burgeru – s takovým masem ji podáváme u nás v restauraci Jehněčího burgeru, bereme ji jako součást sendvičů, tortill, jako součást oběda.
Cena výrobku je dána obsahem masa. 100 gramů hotového výrobku vzniká z minimálně 190 gramů čerstvého masa. Jehněčí maso se peče 11 hodin při nízké teplotě, která způsobuje roztavení tuku, odpaření vody a obrovský úbytek hmotnosti.
Důležité je, že používáme pouze polské jehněčí maso. V restauraci ani při výrobě zavařenin nepoužíváme jehněčí maso pocházející z Velké Británie nebo Nového Zélandu, které chutná
Trhané pasterizované jehněčí maso
• Je uzavřena v skleničce (čistá hmotnost: 600 g).
• V složení je pouze jehněčí krkovice, řecký jogurt, olivový olej, řepkový olej, sůl, chilli vločky, česnek, sladká paprika, omáčka.
• Bez jakýchkoliv zlepšovačů chuti, konzervantů.
• Produkt je vyroben z vybraných surovin, díky čemuž má intenzivní chuť a jedinečnou vůni.
• Připravena ke konzumaci ihned po otevření sklenice.
Výrobek neobsahuje žádné konzervační látky. Datum použitelnosti si zachovává díky přirozenému procesu pasterizace, který produkt fixuje. Jehněčí maso je vynikající. Lze ji přidat do burgeru – s takovým masem ji podáváme u nás v restauraci Jehněčího burgeru, bereme ji jako součást sendvičů, tortill, jako součást oběda.
Cena výrobku je dána obsahem masa. 100 gramů hotového výrobku vzniká z minimálně 190 gramů čerstvého masa. Jehněčí maso se peče 11 hodin při nízké teplotě, která způsobuje roztavení tuku, odpaření vody a obrovský úbytek hmotnosti.
Důležité je, že používáme pouze polské jehněčí maso. V restauraci ani při výrobě zavařenin nepoužíváme jehněčí maso pocházející z Velké Británie nebo Nového Zélandu, které chutná
Cena 431 Kč v 1 obchodě
Dotazy, recenze a diskuze k Trhané Jehněčí pasterizované polsko Schronisko Bukowina
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Dehydrované jídlo Lyo food Kokosová ov
Polévka Hotovky z plechovky Italská ra
Dehydrované jídlo Summit to Eat Makaro
Dehydrované jídlo Lyo food Pork loin i
Real Turmat RT Chili Con Carne
Dehydrované jídlo Lyo food Cream of Br
Dehydrované jídlo Lyo food Five-Spice
Jídlo Expres menu Kuřecí maso (3 porce
Hotové jídlo Summit to Eat Losos s těs
Dr. Oetker Panna Cotta s vanilkou (50
Dehydrované jídlo Lyo food Beef Stroga
Jídlo na cesty Expres menu Mls Mrkvový

























Přidat dotaz