Technologie přípravy pokrmů 6 - Sedláčková Hana - diskuze
Výrobce: Fortuna
EAN: 9788071689522
Výrobní číslo: 9788071689522
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Parametry
| Autor | Hana Sedláčková |
| Jazyk | česky; český |
| Nakladatelství | Fortuna |
| Počet stran | 86 |
| Rok vydání | 2007 |
| Vazba | brožovaná |
| jazyk | cs |
| Žánr | Žánr |
Cena od 171 Kč - 209 Kč v 4 obchodech
Dotazy, recenze a diskuze k Technologie přípravy pokrmů 6 - Sedláčková Hana
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Nightflyers and Other Stories
Kouzelné malování 2ks v sáčku
kostým pirátka luxusní vel. M
Receptář - Celoroční průvodce houbaře
Choke
Gévaudanské nestvůry aneb zrod bestie
Fyzika - Kniha Aktivit
Maluj vodou a barvy nepotřebuješ Peppa
Trnový císař
- Lawrence Mark
Scenes of London Life
- Dickens
Blok zábavy Vesmír
Hathajóga

























Přidat dotaz