SledujCenu.cz - průvodce online nakupováním

Technologie přípravy pokrmů 2 - diskuze

Technologie přípravy pokrmů 2
0
0 hodnocení

Výrobce: Fortuna

EAN: 9788071689126

Výrobní číslo: 9788071689126

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

Parametry

AutorPavel Otoupal; Hana Sedláčková, Pavel Otoupal
Jazykčesky; český
NakladatelstvíFortuna
Počet stran88; 85
Rok vydania2004
Rok vydání2009
Vazbabrožovaná
jazykcs
ŽánrŽánr

Cena od 159 Kč - 209 Kč v 5 obchodech

Dotazy, recenze a diskuze k Technologie přípravy pokrmů 2

Přidat dotaz

Přidat rezenci, hodnocení

Přidat dotaz

Přidat rezenci, hodnocení

  • Související položky