Technologie přípravy pokrmů 2 - diskuze
Výrobce: Fortuna
EAN: 9788071689126
Výrobní číslo: 9788071689126
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Parametry
| Autor | Pavel Otoupal; Hana Sedláčková, Pavel Otoupal |
| Jazyk | česky; český |
| Nakladatelství | Fortuna |
| Počet stran | 88; 85 |
| Rok vydania | 2004 |
| Rok vydání | 2009 |
| Vazba | brožovaná |
| jazyk | cs |
| Žánr | Žánr |
Cena od 159 Kč - 209 Kč v 5 obchodech
Dotazy, recenze a diskuze k Technologie přípravy pokrmů 2
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Dárek pro Sáru
Lunární dny pro ženy
Německo
Vzpomínání od myslivecké plotny
Moje první zvířátka - Leporelo
Solutions 3rd Edition Intermediate Tea
150 let železniční trati Praha-Smíchov
Písanka pro 1. ročník základní školy (
Grónské mýty a pověsti
Básnické juvenilie
- Orten Jiří
And the Mountains Echoed
Procvičovací sešit z matematiky pro 2.

























Přidat dotaz