Spodní strana na mouku na pizzu Caputo Pizzeria Nuvola - diskuze
Výrobce: Schronisko Bukowina
EAN: 05908252819645
Předmětem nabídky je sada 5 kusů, tedy 5 spodků, každý je zabalen samostatně.
Pokud si doma děláte pizzu, ale nemáte nutně čas a dovednosti na přípravu těsta, udělali jsme to sami. Předmětem nabídky je dno na pizzu v neapolském stylu. Každý má průměr mezi 31 a 33 cm. Jedná se o výrobek vyráběný stoprocentně ručně, na přírodních složkách, takže tolerance rozměrů a hmotnosti je normální. Jedna spodní část má váhu mezi 250 a 270 gramy.
Spodní část pro neapolskou pizzu vzniká na třech typech mouky: Caputo Nuvola, Caputo Pizzeria a Caputo Semola jako podsypka s přídavkem přírodních složek: trochy ječného sladu (funkce cukru) – jako startér pro kvasnice, vodu a sůl.
Jedná se o pizzu v neapolském stylu s charakteristickými pecherzykami a drobnými připáleninami na povrchu. Produkt má jednoduché a přirozené složení. Spodní části jsou pečené na italské mouce typu 00. Těsto z mouky, vody, kvasnic, ječného sladu a soli se vypracuje a poté se dostane do zrání na 24 hodin. Později se tvaruje, natahuje a peče v peci při teplotě 450 stupňů. Po vychladnutí je zabaleno.
Jak to připravit?
Potřete těsto omáčkou na pizzu – doporučujeme omáčka na pizzu z naší nabídky. Umístěte sýr a přísady – v tomto pořadí. Předem zahřejte troubu na 230 stupňů – spodní a horní ohřev. Pečte asi 5-6 minut.
Pokud si doma děláte pizzu, ale nemáte nutně čas a dovednosti na přípravu těsta, udělali jsme to sami. Předmětem nabídky je dno na pizzu v neapolském stylu. Každý má průměr mezi 31 a 33 cm. Jedná se o výrobek vyráběný stoprocentně ručně, na přírodních složkách, takže tolerance rozměrů a hmotnosti je normální. Jedna spodní část má váhu mezi 250 a 270 gramy.
Spodní část pro neapolskou pizzu vzniká na třech typech mouky: Caputo Nuvola, Caputo Pizzeria a Caputo Semola jako podsypka s přídavkem přírodních složek: trochy ječného sladu (funkce cukru) – jako startér pro kvasnice, vodu a sůl.
Jedná se o pizzu v neapolském stylu s charakteristickými pecherzykami a drobnými připáleninami na povrchu. Produkt má jednoduché a přirozené složení. Spodní části jsou pečené na italské mouce typu 00. Těsto z mouky, vody, kvasnic, ječného sladu a soli se vypracuje a poté se dostane do zrání na 24 hodin. Později se tvaruje, natahuje a peče v peci při teplotě 450 stupňů. Po vychladnutí je zabaleno.
Jak to připravit?
Potřete těsto omáčkou na pizzu – doporučujeme omáčka na pizzu z naší nabídky. Umístěte sýr a přísady – v tomto pořadí. Předem zahřejte troubu na 230 stupňů – spodní a horní ohřev. Pečte asi 5-6 minut.
Cena 405 Kč v 1 obchodě
Dotazy, recenze a diskuze k Spodní strana na mouku na pizzu Caputo Pizzeria Nuvola
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Chléb Lavaš mini 240 g BIO COUNTRY L
Bio Suchar bylinkový 15 ks
Eurowafel Vafle lehké klasické 130 g x
Trvanlivé pečivo Bez Bez Lepku Bio 100
Wk Dzik Kukuřičné oplatky s čokoládovo
Grissini s olivovým olejem Bio 120 g F
Vilgain Těsto na americkou pizzu BIO 3
Chléb rýžový bez lepku 375 g PEMA
Kupiec rýžové oplatky s mléčnou čokolá
Zlepšovač croissanta 10 kg
Vilgain Těsto na pinsu – 250 g
Bio Celozrné Suchárky 120 g Alce Nero

























Přidat dotaz