Spodní strana na mouku na pizzu Caputo Pizzeria Nuvola
Výrobce: Schronisko Bukowina
EAN: 05908252819645
Předmětem nabídky je sada 5 kusů, tedy 5 spodků, každý je zabalen samostatně.
Pokud si doma děláte pizzu, ale nemáte nutně čas a dovednosti na přípravu těsta, udělali jsme to sami. Předmětem nabídky je dno na pizzu v neapolském stylu. Každý má průměr mezi 31 a 33 cm. Jedná se o výrobek vyráběný stoprocentně ručně, na přírodních složkách, takže tolerance rozměrů a hmotnosti je normální. Jedna spodní část má váhu mezi 250 a 270 gramy.
Spodní část pro neapolskou pizzu vzniká na třech typech mouky: Caputo Nuvola, Caputo Pizzeria a Caputo Semola jako podsypka s přídavkem přírodních složek: trochy ječného sladu (funkce cukru) – jako startér pro kvasnice, vodu a sůl.
Jedná se o pizzu v neapolském stylu s charakteristickými pecherzykami a drobnými připáleninami na povrchu. Produkt má jednoduché a přirozené složení. Spodní části jsou pečené na italské mouce typu 00. Těsto z mouky, vody, kvasnic, ječného sladu a soli se vypracuje a poté se dostane do zrání na 24 hodin. Později se tvaruje, natahuje a peče v peci při teplotě 450 stupňů. Po vychladnutí je zabaleno.
Jak to připravit?
Potřete těsto omáčkou na pizzu – doporučujeme omáčka na pizzu z naší nabídky. Umístěte sýr a přísady – v tomto pořadí. Předem zahřejte troubu na 230 stupňů – spodní a horní ohřev. Pečte asi 5-6 minut.
Pokud si doma děláte pizzu, ale nemáte nutně čas a dovednosti na přípravu těsta, udělali jsme to sami. Předmětem nabídky je dno na pizzu v neapolském stylu. Každý má průměr mezi 31 a 33 cm. Jedná se o výrobek vyráběný stoprocentně ručně, na přírodních složkách, takže tolerance rozměrů a hmotnosti je normální. Jedna spodní část má váhu mezi 250 a 270 gramy.
Spodní část pro neapolskou pizzu vzniká na třech typech mouky: Caputo Nuvola, Caputo Pizzeria a Caputo Semola jako podsypka s přídavkem přírodních složek: trochy ječného sladu (funkce cukru) – jako startér pro kvasnice, vodu a sůl.
Jedná se o pizzu v neapolském stylu s charakteristickými pecherzykami a drobnými připáleninami na povrchu. Produkt má jednoduché a přirozené složení. Spodní části jsou pečené na italské mouce typu 00. Těsto z mouky, vody, kvasnic, ječného sladu a soli se vypracuje a poté se dostane do zrání na 24 hodin. Později se tvaruje, natahuje a peče v peci při teplotě 450 stupňů. Po vychladnutí je zabaleno.
Jak to připravit?
Potřete těsto omáčkou na pizzu – doporučujeme omáčka na pizzu z naší nabídky. Umístěte sýr a přísady – v tomto pořadí. Předem zahřejte troubu na 230 stupňů – spodní a horní ohřev. Pečte asi 5-6 minut.
Cena 405 Kč v 1 obchodě
Obchody, které prodávají Spodní strana na mouku na pizzu Caputo Pizzeria Nuvola
Zobrazit historii ceny Spodní strana na mouku na pizzu Caputo Pizzeria Nuvola
Historie nejnižsí ceny Spodní strana na mouku na pizzu Caputo Pizzeria Nuvola. Porovnání obchodů, které prodávají Spodní strana na mouku na pizzu Caputo Pizzeria Nuvola.
Makovník s amarantem bez lepku 250 g
Zlepšovač croissanta 10 kg
Piast SU-2 speciální Suchary 90 g 40 k
Pšeničná piadina celozrnná Bio 225 g (
PEMA Bio žitný chléb se lněným semínke
Sonko Pečivo Lehké Vlákninové 170g x 1
Kupiec rýžové oplatky s mléčnou čokolá
Pinsa svařák italské pečivo pizza 230
Ptačí hrášek 1 kg Knorr
8x Bezlepkový Chléb S Mačkou Křupavý N
RACIO CORNIES kukuřičné s medvědím čes
Chléb křupavý sýrový 200 g ALRICHOVO P

























