Síla přírodní fermentace - diskuze
Výrobce: Kanzelsberger
EAN: 9788027130290
Nové, vázané vydání oblíbené knihy, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin vás zavede do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla. Kniha Síla přírodní fermentace je oslavou přírodního bohatství, jehož chuti a prospěšných látek si lidstvo užívá po tisíce let a které se může stát součástí i vašeho jídelníčku. Je první kuchařkou, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin – zavede vás do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla. Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu či šumivé víno). Díky jedinečnému stylu autora, který mísí historky a exkurze z celého světa, více než stovku receptů a úvahy o fermentaci coby nástroji společenské změny, je tato kniha jedním z nejúspěšnějších titulů o fermentovaných potravinách vůbec. Vydavatelství Alferia 256 stran | ISBN: 978-80-271-3029-0
Cena od 261 Kč - 409 Kč v 4 obchodech
Dotazy, recenze a diskuze k Síla přírodní fermentace
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Krajiny českého středověku
Linc Vladimír, Kábele František: Slabi
BRATRŠOVSKÁ ZDENA, HRDLIČKA FRANTIŠEK
Taliansko / Slovenský slovník
Mezinárodní daňové vztahy - Hana Skali
Lehkost bytí aneb Bytí jako světlo
Okolie Banskej Bystrice Donovaly 1:50
Strovolovský mág
- Markides C. K
Farma - Samolepková knížka
Tropic of Capricorn - Miller Henry
MFP Paper s.r.o. Omalovánky MFP Pro ne
Signály z neznáma - Český komiks 1922–

























Přidat dotaz