Secha de la Silva Rum with Cacao & Coffee 40,0% 0,7 l
Výrobce: Secha de la Silva
EAN: 5010327755199
Guatemala je jednou z nejrozmanitějších zemí na světě, co se týče biodiverzity. Nachází se zde 37 sopek a jejich soustavná činnost během staletí stvořila mimořádně úrodnou půdu, díky které se zde daří velkému množství flory a fauny.
Právě zde, v džungli u jezera Atitlán, vzniká Secha de la Silva. V překladu název znamená "sklizeň džungle" a odkazuje na tři místní suroviny, ze kterých se vyrábí. Je to cukrová třtina, kvalitní kakao a místní odrůdy kávy.
Kakao a káva jsou ikonické plodiny tohoto regionu. Kakao bylo tisíce let nedílnou součástí Mayských oslav. Pro Secha de la Silva se používají organické kakaové boby z oblasti Lachuà, kterou stíní deštný prales. Guatemalská káva je považovaná za tu nejlepší ve Střední Americe. Pro Secha de la Silva se používají odrůdy Bourbon a Caturra pěstované v oblasti Huehue, které se nejdříve praží a poté macerují.
Cukrová třtina roste na úpatí sopky Atitlán v horkém a vlhkém klimatu tichomořského podnebí. Zpracovává se do 48 hodin od sklizně a kolonovou destilací se z ní vyrábí rum španělského stylu. Ten následně putuje do Rio Hondo ve střední Guatemale, kde v chladnějším podnebí zraje ve vypálených sudech po bourbonu.
Kakaové boby a kávová zrna se 2 až 3 dny macerují
Právě zde, v džungli u jezera Atitlán, vzniká Secha de la Silva. V překladu název znamená "sklizeň džungle" a odkazuje na tři místní suroviny, ze kterých se vyrábí. Je to cukrová třtina, kvalitní kakao a místní odrůdy kávy.
Kakao a káva jsou ikonické plodiny tohoto regionu. Kakao bylo tisíce let nedílnou součástí Mayských oslav. Pro Secha de la Silva se používají organické kakaové boby z oblasti Lachuà, kterou stíní deštný prales. Guatemalská káva je považovaná za tu nejlepší ve Střední Americe. Pro Secha de la Silva se používají odrůdy Bourbon a Caturra pěstované v oblasti Huehue, které se nejdříve praží a poté macerují.
Cukrová třtina roste na úpatí sopky Atitlán v horkém a vlhkém klimatu tichomořského podnebí. Zpracovává se do 48 hodin od sklizně a kolonovou destilací se z ní vyrábí rum španělského stylu. Ten následně putuje do Rio Hondo ve střední Guatemale, kde v chladnějším podnebí zraje ve vypálených sudech po bourbonu.
Kakaové boby a kávová zrna se 2 až 3 dny macerují
Parametry
| ZEMĚ | Guatemala |
Cena od 1 150 Kč - 1 150 Kč v 2 obchodech
Obchody, které prodávají Secha de la Silva Rum with Cacao & Coffee 40,0% 0,7 l
Zobrazit historii ceny Secha de la Silva Rum with Cacao & Coffee 40,0% 0,7 l
Historie nejnižsí ceny Secha de la Silva Rum with Cacao & Coffee 40,0% 0,7 l. Porovnání obchodů, které prodávají Secha de la Silva Rum with Cacao & Coffee 40,0% 0,7 l.
Contrababando Anejo 5y 0,7l 38%
Chichibu The Peated 2022 53,5% 0,7 l
Don Papa Embossed Art 2019 40% 0,7l GB
Šípek - 100% šťáva ze šípku 500 ml
Nativo Autentico 20y 0,7l 40%
Mossburn Blended Malt Island 46,0% 0,7
Don Papa 7 Y.O. Tuba 40,0% 0,7 l
Roger Groult Doyen d’Âge 41,0% 0,7 l
Godet Single Grape Rare Montils 40,0%
Kraken Black Spiced Limited Edition 20
Exclusive Likér Višeň 0,5l 20%
Proper Irish Whiskey Proper No. Twelve


























