Scant Bernhard Zázvorové bonbony BIO 170g 4725
Výrobce: Sanct Bernhard
EAN: 4250382204725
Výrobní číslo: AL_10719
Sanct Bernhard Zázvorové bonbony jsou vyrobeny z bio zázvorového kořene z kontrolovaného zemědělství. Zázvor má ostrou kořeněnou chuť, která stimuluje tvorbu žaludečních šťáv, slin a žluči. Tím podporuje trávení, mírní nevolnosti, i ty těhotenské, navíc je vhodný i při nachlazení. Bonbony se vyrábí tradičním způsobem vařením v měděných kotlích nad ohněm ručním tvarováním. Obsahují jen nejkvalitnější přírodní suroviny, ovocné a rostlinné výtažky.
Použití: Bonbony cucejte dle potřeby. Jsou vhodné pro děti i dospělé bez omezení.
Doporučení: Skladujte v suchu a při teplotách do 25 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu světlu.
Složení: Třtinový cukr, pšeničný bezlepkový sirup, regulátor kyselosti kyselina citronová, prášek ze zázvoru (1 %), extrakt ze zázvoru (0,15%).
Obsah: 170 g.
Použití: Bonbony cucejte dle potřeby. Jsou vhodné pro děti i dospělé bez omezení.
Doporučení: Skladujte v suchu a při teplotách do 25 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu světlu.
Složení: Třtinový cukr, pšeničný bezlepkový sirup, regulátor kyselosti kyselina citronová, prášek ze zázvoru (1 %), extrakt ze zázvoru (0,15%).
Obsah: 170 g.
Parametry
| Distributor | Distributor |
| Obsah | Obsah |
| Složení | Složení |
| Výrobce | Výrobce |
Cena 129 Kč v 1 obchodě
Obchody, které prodávají Scant Bernhard Zázvorové bonbony BIO 170g 4725
Zobrazit historii ceny Scant Bernhard Zázvorové bonbony BIO 170g 4725
Historie nejnižsí ceny Scant Bernhard Zázvorové bonbony BIO 170g 4725. Porovnání obchodů, které prodávají Scant Bernhard Zázvorové bonbony BIO 170g 4725.
Špaldová zvířátka 100 g
YumEarthCL Bonbóny gumové ovocné 50 g
WHOLEBAKE Flapjack ovesný ovesný malin
Zemanka dýňovky
Kolatch Dezert v tubě s kokosem vegan
Tuba - lískooříškový dezert 45 g 45g
Haribo Mega Roulette 45g
Fructal Frutabela 7 druhů ovoce bez cu
Zemanka kačenky BIO
Emco Super sušenky bez přidaného cukru
Maitre Truffout Fancy Gold Truffles Cl
Mléčná čokoláda Callebaut 33,6 % 1 kg

























