Sada na japonskou polévku Miso se sadou misek
Výrobce: Red Samurai
EAN: 05906088405575
Sada na japonskou polévku Miso s kompletní sadou misekTato sada obsahuje všechny klíčové ingredience potřebné pro přípravu polévky miso.Sójová omáčka 150 ml: klíčová složka pro získání umami v rameni. Sójová omáčka dodává hlubokou, slanou chuť a vůni. V tomto setu je k dispozici v dostatečném množství, aby polévce dodala charakteristickou intenzitu.Řasy Kombu 50 g: Kombu jsou japonské mořské řasy, které jsou základní složkou vývaru dashi. Jsou bohaté na glutamáty, které zintenzivňují chuť umami. Tato složka je řezaná, což usnadňuje její použití a extrakci chuti během vaření.Řasy Wakame 50 g: Wakame jsou měkké, jedlé mořské řasy s jemnou chutí a texturou. Po namočení v horké vodě je lze přidat do polévky, aby obohatily její chuť a přidaly texturní prvek.Sezam IRI-Goma Shiro 50 g: bílý sezam, který dodává polévce ořechovou notu a křupavou texturu. Může být použit jako posypka nebo jako přísada pro obohacení chuti.Sezam IRI-Goma Kuro 50 g: černý sezam s intenzivnější chutí než bílý. Dodává polévce výraznější charakter a dodatečnou vůni.Rybí vývar SHIMAYA Dashi no moto 100 g: dashi je základem většiny japonských polévek. Jedná se o vývar, v tomto případě ve formě rozpustných granulí.Tofu Silken Mori - Nu Shelf Stable FIRM MORINAGA 30
Cena 773 Kč v 1 obchodě
Obchody, které prodávají Sada na japonskou polévku Miso se sadou misek
Zobrazit historii ceny Sada na japonskou polévku Miso se sadou misek
Historie nejnižsí ceny Sada na japonskou polévku Miso se sadou misek. Porovnání obchodů, které prodávají Sada na japonskou polévku Miso se sadou misek.
Fisherman's Friend Máta bez cukru zele
BLP Hrníčkový dortík MUG CAKE citrón 6
NATU Mandle plátky 200 g
MCLLOYD'S Bio Křupky kukuřičné s červe
EXTRUDO Panko strouhanka 200 g
Čertíkův mls 145g
Sensas Mini Boilies Crazy 80g
Čokoláda mléčná BIO 100 g Rapunzel*
Mouka bezlepková UNIMIX 1 kg PALETA
WOLFBERRY Tapioka perly 100 g
Kaše cereální kancelářská bezlepková 6
Maca Sextuple™ BIO Gelatinized 3-Compl
























