PROFIKORENI - Vepřová střeva zasolená kalibr 34/36 EU svazek 91,4 m - diskuze
Výrobce: Profikoření
Vepřová střeva zasolená kalibr 34/36 EU svazek 91,4m
Přírodní čištěná a zasolená střívka určená k uzenářské výrobě.
Upozornění pro uzenáře a jiné zpracovatele: Důrazně nedoporučujeme maso, případně dílo, připravovat před fyzickým dodáním objednaných surovin, které plánujete pro Vaši výrobu použít. Z důvodu měnící se průměrné doby dodání v průběhu roku a také vzhledem k nepředvídatelným situacím, které mohou nastat, by se mohl Váš předpřipravený výrobek, ještě před dodáním, zkazit či znehodnotit.
Použití: jitrnice a jelita
Druh střev: přírodní vepřová střeva zasolená
Zpracování střev: šlemovaná a zasolená (čištěná a konzervovaná)
Kalibr střev (velikost): 34/36
Průměr střev po naplnění: 3,4 až 3,6 cm
Délka celého svazku: 91,4m
Počet kusů střev ve svazku: 14 až 16 kusů střev
Délka jednoho kusu ve svazku min.: 3 m
Spotřeba střeva na výrobu: Orientačně 2 m střívek na 1 Kg díla.
Spotřeba díla na celý svazek: Orientačně 45,7 Kg díla.
Postup přípravy střev:
Máčení: Nejprve střeva opláchneme od soli a namočíme na 24 hod. do studené vody.
Příprava před plněním: před samotným narážením svazek ještě namočíme alespoň na 1 hodinu do vlažné vody, aby se střevo roztáhlo a dalo snadno navléknout na plnící trubici.
Plnění: Střeva můžeme
Přírodní čištěná a zasolená střívka určená k uzenářské výrobě.
Upozornění pro uzenáře a jiné zpracovatele: Důrazně nedoporučujeme maso, případně dílo, připravovat před fyzickým dodáním objednaných surovin, které plánujete pro Vaši výrobu použít. Z důvodu měnící se průměrné doby dodání v průběhu roku a také vzhledem k nepředvídatelným situacím, které mohou nastat, by se mohl Váš předpřipravený výrobek, ještě před dodáním, zkazit či znehodnotit.
Použití: jitrnice a jelita
Druh střev: přírodní vepřová střeva zasolená
Zpracování střev: šlemovaná a zasolená (čištěná a konzervovaná)
Kalibr střev (velikost): 34/36
Průměr střev po naplnění: 3,4 až 3,6 cm
Délka celého svazku: 91,4m
Počet kusů střev ve svazku: 14 až 16 kusů střev
Délka jednoho kusu ve svazku min.: 3 m
Spotřeba střeva na výrobu: Orientačně 2 m střívek na 1 Kg díla.
Spotřeba díla na celý svazek: Orientačně 45,7 Kg díla.
Postup přípravy střev:
Máčení: Nejprve střeva opláchneme od soli a namočíme na 24 hod. do studené vody.
Příprava před plněním: před samotným narážením svazek ještě namočíme alespoň na 1 hodinu do vlažné vody, aby se střevo roztáhlo a dalo snadno navléknout na plnící trubici.
Plnění: Střeva můžeme
Parametry
| Značka | PROFIKORENI |
Cena 421 Kč v 1 obchodě
Dotazy, recenze a diskuze k PROFIKORENI - Vepřová střeva zasolená kalibr 34/36 EU svazek 91,4 m
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Zwilling Fresh & Save, sada 3 vakuovac
Dóza na potraviny MASTER SEAL GLASS N1
Tefal Master Seal Fresh Dózy Obdélníko
Tefal Master Seal Fresh Dózy Obdélníko
Mepal Set Úložných boxů na potraviny E
Dóza plechová Lesní vánoce 24 x 11 cm
Mepal Set misek Cirqula Rectangular No
Fólie potravinářská 29cmx30m
Miska 15,5 cm Blomus SABLO - béžovošed
Tefal Master Seal Micro Dóza Obdélníko
Skleněné misky na potraviny Joseph Jos
Tefal Master Seal Micro Dóza Obdélníko

























Přidat dotaz