PROFIKORENI - Vepřová střeva zasolená kalibr 34/36 EU svazek 91,4 m
Výrobce: Profikoření
Vepřová střeva zasolená kalibr 34/36 EU svazek 91,4m
Přírodní čištěná a zasolená střívka určená k uzenářské výrobě.
Upozornění pro uzenáře a jiné zpracovatele: Důrazně nedoporučujeme maso, případně dílo, připravovat před fyzickým dodáním objednaných surovin, které plánujete pro Vaši výrobu použít. Z důvodu měnící se průměrné doby dodání v průběhu roku a také vzhledem k nepředvídatelným situacím, které mohou nastat, by se mohl Váš předpřipravený výrobek, ještě před dodáním, zkazit či znehodnotit.
Použití: jitrnice a jelita
Druh střev: přírodní vepřová střeva zasolená
Zpracování střev: šlemovaná a zasolená (čištěná a konzervovaná)
Kalibr střev (velikost): 34/36
Průměr střev po naplnění: 3,4 až 3,6 cm
Délka celého svazku: 91,4m
Počet kusů střev ve svazku: 14 až 16 kusů střev
Délka jednoho kusu ve svazku min.: 3 m
Spotřeba střeva na výrobu: Orientačně 2 m střívek na 1 Kg díla.
Spotřeba díla na celý svazek: Orientačně 45,7 Kg díla.
Postup přípravy střev:
Máčení: Nejprve střeva opláchneme od soli a namočíme na 24 hod. do studené vody.
Příprava před plněním: před samotným narážením svazek ještě namočíme alespoň na 1 hodinu do vlažné vody, aby se střevo roztáhlo a dalo snadno navléknout na plnící trubici.
Plnění: Střeva můžeme
Přírodní čištěná a zasolená střívka určená k uzenářské výrobě.
Upozornění pro uzenáře a jiné zpracovatele: Důrazně nedoporučujeme maso, případně dílo, připravovat před fyzickým dodáním objednaných surovin, které plánujete pro Vaši výrobu použít. Z důvodu měnící se průměrné doby dodání v průběhu roku a také vzhledem k nepředvídatelným situacím, které mohou nastat, by se mohl Váš předpřipravený výrobek, ještě před dodáním, zkazit či znehodnotit.
Použití: jitrnice a jelita
Druh střev: přírodní vepřová střeva zasolená
Zpracování střev: šlemovaná a zasolená (čištěná a konzervovaná)
Kalibr střev (velikost): 34/36
Průměr střev po naplnění: 3,4 až 3,6 cm
Délka celého svazku: 91,4m
Počet kusů střev ve svazku: 14 až 16 kusů střev
Délka jednoho kusu ve svazku min.: 3 m
Spotřeba střeva na výrobu: Orientačně 2 m střívek na 1 Kg díla.
Spotřeba díla na celý svazek: Orientačně 45,7 Kg díla.
Postup přípravy střev:
Máčení: Nejprve střeva opláchneme od soli a namočíme na 24 hod. do studené vody.
Příprava před plněním: před samotným narážením svazek ještě namočíme alespoň na 1 hodinu do vlažné vody, aby se střevo roztáhlo a dalo snadno navléknout na plnící trubici.
Plnění: Střeva můžeme
Parametry
| Značka | PROFIKORENI |
Cena 421 Kč v 1 obchodě
Obchody, které prodávají PROFIKORENI - Vepřová střeva zasolená kalibr 34/36 EU svazek 91,4 m
Zobrazit historii ceny PROFIKORENI - Vepřová střeva zasolená kalibr 34/36 EU svazek 91,4 m
Historie nejnižsí ceny PROFIKORENI - Vepřová střeva zasolená kalibr 34/36 EU svazek 91,4 m. Porovnání obchodů, které prodávají PROFIKORENI - Vepřová střeva zasolená kalibr 34/36 EU svazek 91,4 m.
Mepal Mísa Cirqula Nordic Sage 500 ml
Tefal Master Seal Micro Dóza Obdélníko
Modrá dóza Rosti Mepal Circula, 1,25 l
Hranatá plastová dóza na potraviny LOF
Mepal Skleněný Úložný box na potraviny
Zwilling Fresh & Save, sada 3 vakuovac
Miska 15,5 cm Blomus SABLO - béžovošed
Dóza na potraviny MASTER SEAL GLASS N1
Dóza na potraviny MASTER SEAL GLASS N1
Dóza na potraviny MASTER SEAL GLASS N1
Chlebník Gnam bílý, Alessi
Skleněné misky na potraviny Joseph Jos

























