Profikoření - Mandle loupané II. jakost (100g) - diskuze
Výrobce: Profikoření
Mandle loupané II. jakost
Chuť a vůně: mandle jsou výrazně cítit po koření, takové mandle jsou vhodné zejména do masné výroby apod., kde se surovina mísí s dalším kořením, kdy takové aroma není pro výsledný produkt z Vaší výroby nežádoucí.
Mandloň obecná je teplomilná rostlina z Itálie, Španělska, Portugalska, jižní Francie, Balkánu a severní Ameriky.
Obsahuje vlákninu, vitamíny, kyselinu listovou, bílkoviny, minerální látky a tuky.
Použitá část rostliny: plod mandloně obecné
Barva a vzhled: suché celé mandle, jádro krémové
Chuť a vůně: mandle jsou výrazně cítit po koření
Použití: v gastronomii, v potravinářské výrobě, do omáček, pod maso, ryby, do paštik
Pozitivní účinky:
mandle obsahují velké množství vlákniny, která je důležitá pro dobré fungování trávicí soustavy
mají vysokou energetickou hodnotu, obsahují hodně vitamínu B, hlavně B2 (riboflavinu), vitamínu E (tokoferolu) a kyseliny listové
v mandlích je 40-50 % tuků, 15-30 % bílkovin, 5-7 % cukrů, 5 % minerálních látek, 3 % gumy, kyanogenní glykosidy amygdalin a prunasin
mandle jsou významným zdrojem minerálních látek, 100g mandlí obsahuje 290 mg hořčíku, 260 mg vápníku, 730 mg draslíku, 1 mg mědi a 3 mg zinku
Alergen: surovina je alergen
Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
Chuť a vůně: mandle jsou výrazně cítit po koření, takové mandle jsou vhodné zejména do masné výroby apod., kde se surovina mísí s dalším kořením, kdy takové aroma není pro výsledný produkt z Vaší výroby nežádoucí.
Mandloň obecná je teplomilná rostlina z Itálie, Španělska, Portugalska, jižní Francie, Balkánu a severní Ameriky.
Obsahuje vlákninu, vitamíny, kyselinu listovou, bílkoviny, minerální látky a tuky.
Použitá část rostliny: plod mandloně obecné
Barva a vzhled: suché celé mandle, jádro krémové
Chuť a vůně: mandle jsou výrazně cítit po koření
Použití: v gastronomii, v potravinářské výrobě, do omáček, pod maso, ryby, do paštik
Pozitivní účinky:
mandle obsahují velké množství vlákniny, která je důležitá pro dobré fungování trávicí soustavy
mají vysokou energetickou hodnotu, obsahují hodně vitamínu B, hlavně B2 (riboflavinu), vitamínu E (tokoferolu) a kyseliny listové
v mandlích je 40-50 % tuků, 15-30 % bílkovin, 5-7 % cukrů, 5 % minerálních látek, 3 % gumy, kyanogenní glykosidy amygdalin a prunasin
mandle jsou významným zdrojem minerálních látek, 100g mandlí obsahuje 290 mg hořčíku, 260 mg vápníku, 730 mg draslíku, 1 mg mědi a 3 mg zinku
Alergen: surovina je alergen
Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
Parametry
| Hmotnost | 100g; 200g; 500g; 1000; 5000 |
| Výrobce | Profikoření |
Cena od 67 Kč - 1 670 Kč v 1 obchodě
Dotazy, recenze a diskuze k Profikoření - Mandle loupané II. jakost (100g)
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Wolfberry Chia semínka 500 g
Sezam černý neloupaný 100 g BIO COUNTR
Oříšky z pece - Lanýž a barevný pepř 1
Mixit vajíčka - Slaný karamel 570g
Len zlatý 300 g BIO COUNTRY LIFE
MycoMedica Maitake trsnatec lupenitý s
Allnature Kešu jádra 250 g
Country Life Sezam loupaný BIO 100 g
Vlašské ořechy 100 g BIO COUNTRY LIFE
Bio nebio s. r. o. Mák modrý český 200
Allnature Studentská směs 1000g
NATU Kokosové chipsy polomáčené 50% ho

























Přidat dotaz