Profikoření - Kakao prášek tmavé holandský typ 20–22 % (5 Kg) - diskuze
Výrobce: Profikoření
Kakao prášek tmavé holandský typ 20–22 %
Tmavý kakaový prášek holandského typu s 20–22 % kakaového másla, intenzivní chuti a vůně, ideální pro pečení, dezerty i horké nápoje.
Latinský název:Theobroma cacao
Alternativní název:cocoa powder, dutch processed cocoa, kakao, holandské kakao, kakaový prášek, alkalizované kakao, kakao prášok
Použitá část rostliny:Kakaové boby, mletá semena kakaovníku
Kakao holandkého typu:Prošlo alkalizací, kdy dochází ke snížení jeho kyselosti, ztmavení, zjemnění jeho chuti a rozpustnosti.
Zpracování: pražené a alkalizovanéÚprava kakaa alkalizací: Zrno podléhá "lázni" s vodou, do které je přidáván uhličitan draselný, který snižuje přirozenou kyselost kakaa.Použití:Horké nápoje, pečení, dezerty, smoothies, polevy, zmrzlinaBarva a vzhled:Jemný prášek, sytě hnědá až tmavě hnědá barvaVůně a chuť:Intenzivní čokoládová vůně, plná a jemně hořká chuťSložení: Kakaový prášek, regulátor kyselosti: uhličitan draselný, kyselina citronováObsah tuku: kakaové máslo 20 - 22 %Výroba:Kakao se vyrábí z fermentovaných a pražených kakaových bobů, které se melou, lisují a následně upravují alkalizací pro jemnější chuť a barvu.Pražení bobů pomáhá rozvinout jeho jedinečnou chuť, konzervuje a zároveň může působit i dezinfekčně. Na začátku výrobního procesu, při oddělování slupek kakaového
Tmavý kakaový prášek holandského typu s 20–22 % kakaového másla, intenzivní chuti a vůně, ideální pro pečení, dezerty i horké nápoje.
Latinský název:Theobroma cacao
Alternativní název:cocoa powder, dutch processed cocoa, kakao, holandské kakao, kakaový prášek, alkalizované kakao, kakao prášok
Použitá část rostliny:Kakaové boby, mletá semena kakaovníku
Kakao holandkého typu:Prošlo alkalizací, kdy dochází ke snížení jeho kyselosti, ztmavení, zjemnění jeho chuti a rozpustnosti.
Zpracování: pražené a alkalizovanéÚprava kakaa alkalizací: Zrno podléhá "lázni" s vodou, do které je přidáván uhličitan draselný, který snižuje přirozenou kyselost kakaa.Použití:Horké nápoje, pečení, dezerty, smoothies, polevy, zmrzlinaBarva a vzhled:Jemný prášek, sytě hnědá až tmavě hnědá barvaVůně a chuť:Intenzivní čokoládová vůně, plná a jemně hořká chuťSložení: Kakaový prášek, regulátor kyselosti: uhličitan draselný, kyselina citronováObsah tuku: kakaové máslo 20 - 22 %Výroba:Kakao se vyrábí z fermentovaných a pražených kakaových bobů, které se melou, lisují a následně upravují alkalizací pro jemnější chuť a barvu.Pražení bobů pomáhá rozvinout jeho jedinečnou chuť, konzervuje a zároveň může působit i dezinfekčně. Na začátku výrobního procesu, při oddělování slupek kakaového
Parametry
| Hmotnost | 5000 |
| Výrobce | Profikoření |
Cena 2 645 Kč v 1 obchodě
Dotazy, recenze a diskuze k Profikoření - Kakao prášek tmavé holandský typ 20–22 % (5 Kg)
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
TOPVET čaj bylinný Celustin proti celu
Wolfberry Aloe vera šťáva 100% BIO 100
Mošt jablečný s červenou řepou 750 ml
Nápoj sójový 1 l BIO PROVAMEL
Nobilis Tilia čaj předporodní 0 předpo
Himalyo 100% Goji šťáva, BIO
Limonáda citron 500 ml BIO HOLLINGER
Nápoj z kokosu 1 l BIO ECOMIL
Nápoj ze sladkých mandlí nature 1 l BI
HIPP MAMA Bio čaj pro kojící matky 20x
Sójový nápoj - Zajíc natural 400 g - s
Nápoj z kokosu nature 1 l BIO ECOMIL














Přidat dotaz