Profikoření - Kakao prášek tmavé holandský typ 20–22 % (200g) - diskuze
Výrobce: Profikoření
Kakao prášek tmavé holandský typ 20–22 %
Tmavý kakaový prášek holandského typu s 20–22 % kakaového másla, intenzivní chuti a vůně, ideální pro pečení, dezerty i horké nápoje.
Latinský název:Theobroma cacao
Alternativní název:cocoa powder, dutch processed cocoa, kakao, holandské kakao, kakaový prášek, alkalizované kakao, kakao prášok
Použitá část rostliny:Kakaové boby, mletá semena kakaovníku
Kakao holandkého typu:Prošlo alkalizací, kdy dochází ke snížení jeho kyselosti, ztmavení, zjemnění jeho chuti a rozpustnosti.
Zpracování: pražené a alkalizovanéÚprava kakaa alkalizací: Zrno podléhá "lázni" s vodou, do které je přidáván uhličitan draselný, který snižuje přirozenou kyselost kakaa.Použití:Horké nápoje, pečení, dezerty, smoothies, polevy, zmrzlinaBarva a vzhled:Jemný prášek, sytě hnědá až tmavě hnědá barvaVůně a chuť:Intenzivní čokoládová vůně, plná a jemně hořká chuťSložení: Kakaový prášek, regulátor kyselosti: uhličitan draselný, kyselina citronováObsah tuku: kakaové máslo 20 - 22 %Výroba:Kakao se vyrábí z fermentovaných a pražených kakaových bobů, které se melou, lisují a následně upravují alkalizací pro jemnější chuť a barvu.Pražení bobů pomáhá rozvinout jeho jedinečnou chuť, konzervuje a zároveň může působit i dezinfekčně. Na začátku výrobního procesu, při oddělování slupek kakaového
Tmavý kakaový prášek holandského typu s 20–22 % kakaového másla, intenzivní chuti a vůně, ideální pro pečení, dezerty i horké nápoje.
Latinský název:Theobroma cacao
Alternativní název:cocoa powder, dutch processed cocoa, kakao, holandské kakao, kakaový prášek, alkalizované kakao, kakao prášok
Použitá část rostliny:Kakaové boby, mletá semena kakaovníku
Kakao holandkého typu:Prošlo alkalizací, kdy dochází ke snížení jeho kyselosti, ztmavení, zjemnění jeho chuti a rozpustnosti.
Zpracování: pražené a alkalizovanéÚprava kakaa alkalizací: Zrno podléhá "lázni" s vodou, do které je přidáván uhličitan draselný, který snižuje přirozenou kyselost kakaa.Použití:Horké nápoje, pečení, dezerty, smoothies, polevy, zmrzlinaBarva a vzhled:Jemný prášek, sytě hnědá až tmavě hnědá barvaVůně a chuť:Intenzivní čokoládová vůně, plná a jemně hořká chuťSložení: Kakaový prášek, regulátor kyselosti: uhličitan draselný, kyselina citronováObsah tuku: kakaové máslo 20 - 22 %Výroba:Kakao se vyrábí z fermentovaných a pražených kakaových bobů, které se melou, lisují a následně upravují alkalizací pro jemnější chuť a barvu.Pražení bobů pomáhá rozvinout jeho jedinečnou chuť, konzervuje a zároveň může působit i dezinfekčně. Na začátku výrobního procesu, při oddělování slupek kakaového
Parametry
| Hmotnost | 200g |
| Výrobce | Profikoření |
Cena 143 Kč v 1 obchodě
Dotazy, recenze a diskuze k Profikoření - Kakao prášek tmavé holandský typ 20–22 % (200g)
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Limonáda černý rybíz 500 ml BIO HOLLIN
Pohankový nápoj Zajíc 400 g
Sójový nápoj - Zajíc natural 400 g - s
Mošt jablečný s rakytníkem 750 ml BIO
Mošt jablečný s červenou řepou 750 ml
Nobilis Tilia čaj předporodní 0 předpo
Nápoj sójový 1 l BIO PROVAMEL
HIPP MAMA Bio čaj pro kojící matky 20x
Mošt jablečný s aronií 750 ml BIO MOŠT
Nápoj ze sladkých mandlí nature 1 l BI
Limonáda z květu černého bezu 500 ml B
Bebivita Jablečno-meduňkový čaj - inst













Přidat dotaz