Profikoření - Čubrica zelená (100g) - diskuze
Výrobce: Profikoření
Čubrica zelená
Vzhled a barva: sypká směs bez hrudek, zelené barvy
Složení: česnek, petrželka, sůl 32%, pískavice, bazalka, saturejka, řepkový olej
Použití v kuchyni: k dochucení mletého masa, zapékaných zeleninových pokrmů a různých mas, do hustých zeleninových polévek, luštěninových jídel, zvláště fazolových, na rožnění masa, sýr, do slané tvarohové pomazánky nebo na plátky slaniny.
Historie a současnost: Čubrica je nepálivá kořenící směs původem z balkánské kuchyně, hodně se používá v Bulharsku.
Náš tip: čubrica se hodí na netradiční pokrmy balkánské kuchyně, vyzkoušejte!
Recept:
Kebabčata s lilkovou pastou
400g mletého vepřového ořezku, římský kmín, čubrica, sůl, mletý pepř, slunečnicový olej, lilek, 1 červená kapie, 4 stroužky česneku
Mleté maso ochutíme kořením a s trochou studené vody tvarujeme šišky, které opékáme na grilu nebo grilovací pánvi. Na oleji smažíme lilek nakrájený na malé kostičky. Kapii opálíme nad ohněm, vložíme do mikrotenového sáčku a zapaříme, pak slupku oloupeme, pokrájíme, přidáme k lilku a vše rozmixujeme. Směs ochutíme utřeným česnekem, čubricou, římským kmínem.
Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
Vzhled a barva: sypká směs bez hrudek, zelené barvy
Složení: česnek, petrželka, sůl 32%, pískavice, bazalka, saturejka, řepkový olej
Použití v kuchyni: k dochucení mletého masa, zapékaných zeleninových pokrmů a různých mas, do hustých zeleninových polévek, luštěninových jídel, zvláště fazolových, na rožnění masa, sýr, do slané tvarohové pomazánky nebo na plátky slaniny.
Historie a současnost: Čubrica je nepálivá kořenící směs původem z balkánské kuchyně, hodně se používá v Bulharsku.
Náš tip: čubrica se hodí na netradiční pokrmy balkánské kuchyně, vyzkoušejte!
Recept:
Kebabčata s lilkovou pastou
400g mletého vepřového ořezku, římský kmín, čubrica, sůl, mletý pepř, slunečnicový olej, lilek, 1 červená kapie, 4 stroužky česneku
Mleté maso ochutíme kořením a s trochou studené vody tvarujeme šišky, které opékáme na grilu nebo grilovací pánvi. Na oleji smažíme lilek nakrájený na malé kostičky. Kapii opálíme nad ohněm, vložíme do mikrotenového sáčku a zapaříme, pak slupku oloupeme, pokrájíme, přidáme k lilku a vše rozmixujeme. Směs ochutíme utřeným česnekem, čubricou, římským kmínem.
Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
Parametry
| Hmotnost | 100g; 5000; 50g; 25000 |
| Výrobce | Profikoření |
Cena od 25 Kč - 4 200 Kč v 1 obchodě
Dotazy, recenze a diskuze k Profikoření - Čubrica zelená (100g)
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Grešík koření Medvědí česnek 15g
Vanilkový extrakt 20ml - Decora
Perníkové koření
Koření Paprika uzená PÁLIVÁ mletá 30g
Potravinářské aroma - Vlašský ořech 20
Aroma do potravin 20ml - višňové - ARO
WOLFBERRY Agar 30 g
Grešík koření Skořice mletá 30g
Koření Sůl Himalájská jedlá růžová 600
Grešík koření Garam Masala 30g
Aroma do potravin 20ml - Švestkové - A
Potravinářské aroma - broskev 20ml - A

























Přidat dotaz