Přepuštěné máslo Ghee Bio 480 g - diskuze
Výrobce: Finck Naturkost
EAN: 04064434213388
Přepuštěné máslo Ghee BIO 480g
značka: Finck NaturkostPřepuštěné máslo Ghee BIO 480gPřepuštěné máslo Ghee lze skladovat několik týdnů, dokonce i ne uložené v chladničce. Je čistý, bez pevných látek (znečišťujících látek), takže nežlukne. Je vynikající pro celou rodinu, od miminek až po seniory.Ghee máslo lze použít k dušení, pečení, smažení, na chléb a jako přísadu do vařených potravin pro posílení chuti.Výrobek je vhodný pro vegetariány.IngredienceBezvodý mléčný tuk*.*certifikovaná ekologická složkaTabulka nutričních hodnotEnergetická hodnota: 3763 kJ/899 kcalTuk: 99,9 gz toho nasycené mastné kyseliny: 65,8 gSacharidy: 0 gz toho cukry: 0 gBílkoviny: 0 gSůl: 0 gInformace o alergenechVýrobek může obsahovat laktózu.Země výrobyNěmeckoGhee se nazývá „tekuté zlato“. Považováno za nejzdravější jedlý tuk, téměř za elixír života, který má omlazující vlastnosti. V ajurvédské kuchyni se používá ghí na pečení, smažení a vaření. Důležitou výhodou tohoto tuku je, že se nepřipaluje, nekouří a nežlukne. V ajurvédské medicíně je ghí považováno za nosič pro různé léčivé byliny, protože díky němu se léčivé látky bylin dostanou na správná
značka: Finck NaturkostPřepuštěné máslo Ghee BIO 480gPřepuštěné máslo Ghee lze skladovat několik týdnů, dokonce i ne uložené v chladničce. Je čistý, bez pevných látek (znečišťujících látek), takže nežlukne. Je vynikající pro celou rodinu, od miminek až po seniory.Ghee máslo lze použít k dušení, pečení, smažení, na chléb a jako přísadu do vařených potravin pro posílení chuti.Výrobek je vhodný pro vegetariány.IngredienceBezvodý mléčný tuk*.*certifikovaná ekologická složkaTabulka nutričních hodnotEnergetická hodnota: 3763 kJ/899 kcalTuk: 99,9 gz toho nasycené mastné kyseliny: 65,8 gSacharidy: 0 gz toho cukry: 0 gBílkoviny: 0 gSůl: 0 gInformace o alergenechVýrobek může obsahovat laktózu.Země výrobyNěmeckoGhee se nazývá „tekuté zlato“. Považováno za nejzdravější jedlý tuk, téměř za elixír života, který má omlazující vlastnosti. V ajurvédské kuchyni se používá ghí na pečení, smažení a vaření. Důležitou výhodou tohoto tuku je, že se nepřipaluje, nekouří a nežlukne. V ajurvédské medicíně je ghí považováno za nosič pro různé léčivé byliny, protože díky němu se léčivé látky bylin dostanou na správná
Cena 546 Kč v 1 obchodě
Dotazy, recenze a diskuze k Přepuštěné máslo Ghee Bio 480 g
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Zmrazené syrové velbloudí mléko 1 litr
Tradiční máslo Lactima 96 x 10 g
Originální řecký sýr feta Taxas Svářeč
Zahradní sada: prkénko na sýry a vlast
Sýr Boer'n Trots Kozí S Lanýžemi A Med
Mozzarella Bieruńska kostka/granulát 2
Přepuštěné Máslo Ghee Bio 480 g Finck
Švýcarský Sýr Knoblauch Kase Česnekový
Parmazán Parmigiano Reggiano 300 g Dop
Mlekpol Královský sýr z Kolna v plátcí
Profesionální sýrový set XL recepty Ko
Palce Lizać Energie do kávy natočená s

























Přidat dotaz