Prague cuisine - Dominic James - diskuze
Výrobce: Sand dune
EAN: 9788026078203
Výrobní číslo: 9788026078203
Prague Cuisine nabízí kulinářskou cestu poznání toho nejlepšího, co může Praha nabídnout od trendy bister po fine dining. Odhaluje mnoho různých restaurací, kaváren, bister a cukráren, opředených historií a tradicemi, stejně tak jako nováčků na tomto poli. S pomocí poutavých příspěvků od předních českých šéfkuchařů upozorňuje také na to, jak výrazně se pražská gastronomická scéna v průběhu posledních několika let vyvinula.\r \rTato speciální edice obsahuje úvodníky a recepty od vyhlášených šéfkuchařů – Zdeňka Pohlreicha, Riccarda Lucque, Pavla Sapíka, Davida Šaška, Ondřeje Slaniny, Lukáše Skály, Jiřího Štifta, Jana Punčocháře, Mirka Kaliny, Scotta Van Wagenena a Martina Hofmana.\r \rNádherné fotografie a popisky často dosud neobjevených kulinářských destinací vzbudí mezi gurmány a foodies touhu je prozkoumat a na vlastní kůži prožít atmosféru těchto gastronomických pokladů.\r
Parametry
| Autor | Dominic James; Dominic James Holcombe |
| Jazyk | český; anglický; |
| Nakladatelství | Sand Dune |
| Počet stran | 400; 448 |
| Rok vydania | 2015; 2017 |
| Rok vydání | 2015 |
| Vazba | brožovaná; vázaná |
| Žánr | Žánr |
Cena od 398 Kč - 536 Kč v 3 obchodech
Dotazy, recenze a diskuze k Prague cuisine - Dominic James
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Slaďák
- Riceová Philippa
Čeměřice
Wüstová Editha, Schieferleová Sabine:
Toulky českou minulostí 2 - Od časů Př
The Redeemer
The Odyssey
Lov na mamuta
Taliansko - slovenský slovensko - tali
Plátěná taška - Think of me - neuveden
Hudba, smysl a nesmysl - Alfred Brende
Fraus Velký ekonomický slovník NČ-ČN
Gabzdyl Pavel Měsíc

























Přidat dotaz