Pektin Přírodní 1 kg Citrusové Jablko Do Džemů - diskuze
Výrobce: Old farm
EAN: 05907106600361
NEJLEPŠÍ KVALITA
CITRUSOVO-JABLEČNÝ PEKTIN 1 KG NEAMIDOVANÝ
100% PŘÍRODNÍ PRODUKT
Pektin je látka rostlinného původu. Získává se z citrusových plodů a jablek.SPO907 1 KS CITRUSOVO-JABLEČNÝ PEKTIN 1 KG, NEAMIDOVANÝ1 KG PEKTINU ZABALENÉHO V IGELITOVÉM SÁČKU S POPISEM NEBO V BÍLÉM DOYPACKU S POPISEM PRODUKTUPektin získaný z citrusových plodů a jablek.V kyselém prostředí vykazuje pektin želírující vlastnosti a přispívá k zahušťování kapaliny.Pektin je přírodní želírující prostředek pro ovocné džemy, želé, ovocné šťávy, marmelády, povidla a také pro výrobu cukrovinek. Může být také použita pro mléčné koktejly, ovocné nápoje, rajčatové koncentráty, kečupy apod.K vařenému ovoci s přídavkem pektinu přidáváme cukr, když je ovoce před koncem vaření zcela měkké. 1:1Pektin obsahuje vláknina, která patří do skupiny rozpustných vláken.ZPŮSOB PŘÍPRAVY:Pektin rozpusťte ve vodě o teplotě 60 °Cnebo smíchejte s 1/2 sklenice cukru a přidejtedo džemu před koncem vaření. Doporučuje sepoužít 8-18 g pektinu na 1 kg ovoce a1 kg cukru. Síla gelování závisí na druhu ovoce.Pro posílení gelování lze přidat 1 až 4 g tradiční kyseliny citronové nebo přírodní kyseliny z plodů kdoule. (dostupný na našich aukcích v Allegro)Je třeb
CITRUSOVO-JABLEČNÝ PEKTIN 1 KG NEAMIDOVANÝ
100% PŘÍRODNÍ PRODUKT
Pektin je látka rostlinného původu. Získává se z citrusových plodů a jablek.SPO907 1 KS CITRUSOVO-JABLEČNÝ PEKTIN 1 KG, NEAMIDOVANÝ1 KG PEKTINU ZABALENÉHO V IGELITOVÉM SÁČKU S POPISEM NEBO V BÍLÉM DOYPACKU S POPISEM PRODUKTUPektin získaný z citrusových plodů a jablek.V kyselém prostředí vykazuje pektin želírující vlastnosti a přispívá k zahušťování kapaliny.Pektin je přírodní želírující prostředek pro ovocné džemy, želé, ovocné šťávy, marmelády, povidla a také pro výrobu cukrovinek. Může být také použita pro mléčné koktejly, ovocné nápoje, rajčatové koncentráty, kečupy apod.K vařenému ovoci s přídavkem pektinu přidáváme cukr, když je ovoce před koncem vaření zcela měkké. 1:1Pektin obsahuje vláknina, která patří do skupiny rozpustných vláken.ZPŮSOB PŘÍPRAVY:Pektin rozpusťte ve vodě o teplotě 60 °Cnebo smíchejte s 1/2 sklenice cukru a přidejtedo džemu před koncem vaření. Doporučuje sepoužít 8-18 g pektinu na 1 kg ovoce a1 kg cukru. Síla gelování závisí na druhu ovoce.Pro posílení gelování lze přidat 1 až 4 g tradiční kyseliny citronové nebo přírodní kyseliny z plodů kdoule. (dostupný na našich aukcích v Allegro)Je třeb
Cena 775 Kč v 1 obchodě
Dotazy, recenze a diskuze k Pektin Přírodní 1 kg Citrusové Jablko Do Džemů
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Olejová barva 100ml vysoce koncentrova
Panenka na dort zápich tmavovláska 12c
Jedlý papír kouzelný jednorožec Unicor
Gelová barva (Bishop Violet) biskupská
Pastelová barve ve spreji žlutá 250 ml
Běloba 100g extra bílá - Decora
Pastelová barve ve spreji oranžová 250
PME gelová barva - světle fialová
Gelová barva (Cocoa Brown) tělová 35
Gelová barva Sugarflair Spring Green 2
Barva do čokolády na bázi kakaového má
PME gelová barva - šedozelená

























Přidat dotaz