Parmazán Parmigiano Reggiano 300 g Dop Pdo 5 let 60 m, originální italský - diskuze
EAN: 05905331677134
Parmigiano‑Reggiano Bonat DOP „Gran Riserva“ – síla chuti po pěti zimách
Parmigiano‑Reggiano Bonat zrající 5 let (60 měsíců) je jedinečný sýr označený certifikátem DOP (Denominazione di Origine Protetta), vyráběný rodinnou firmou Bonati v regionu Parma podle tradičních receptur předávaných generacemi. Chov krav, krmivo – seno z luk starých věků – a celý proces výroby a zrání sýrů probíhá lokálně i ručně. Pětiletá maturita dodává tomuto sýru obrovskou hloubku chuti, intenzivní aroma a silnou krystalickou strukturu.Nutriční hodnoty a vliv na zdraví
Obsahuje vysoce kvalitní plnohodnotné bílkoviny – důležité pro regeneraci tkání.Bohatý na minerály: vápník, fosfor, draslík – klíčové pro kosti, zuby a nervový systém.Velmi nízký obsah jednoduchých cukrů a laktózy díky dlouhému zrání – lepší stravitelnost, ale je třeba ho konzumovat s mírou.Zdroj aminokyselin a volných peptidů vznikajících procesem proteolýzy během stárnutí – příznivě působících na chuťové a biologické vlastnosti.Kulinářské využití – sýr pro znalce
Sólo ochutnávka – nakrájená na silné plátky nebo kousky, aby cítila plnou vůni.Sýrové prkénko – s vínem typu Porto, červeným, silným nebo dezertním vínem, s ořechy a sušeným ovocem.Tarty a gratiny – pečl
Parmigiano‑Reggiano Bonat zrající 5 let (60 měsíců) je jedinečný sýr označený certifikátem DOP (Denominazione di Origine Protetta), vyráběný rodinnou firmou Bonati v regionu Parma podle tradičních receptur předávaných generacemi. Chov krav, krmivo – seno z luk starých věků – a celý proces výroby a zrání sýrů probíhá lokálně i ručně. Pětiletá maturita dodává tomuto sýru obrovskou hloubku chuti, intenzivní aroma a silnou krystalickou strukturu.Nutriční hodnoty a vliv na zdraví
Obsahuje vysoce kvalitní plnohodnotné bílkoviny – důležité pro regeneraci tkání.Bohatý na minerály: vápník, fosfor, draslík – klíčové pro kosti, zuby a nervový systém.Velmi nízký obsah jednoduchých cukrů a laktózy díky dlouhému zrání – lepší stravitelnost, ale je třeba ho konzumovat s mírou.Zdroj aminokyselin a volných peptidů vznikajících procesem proteolýzy během stárnutí – příznivě působících na chuťové a biologické vlastnosti.Kulinářské využití – sýr pro znalce
Sólo ochutnávka – nakrájená na silné plátky nebo kousky, aby cítila plnou vůni.Sýrové prkénko – s vínem typu Porto, červeným, silným nebo dezertním vínem, s ořechy a sušeným ovocem.Tarty a gratiny – pečl
Cena 452 Kč v 1 obchodě
Dotazy, recenze a diskuze k Parmazán Parmigiano Reggiano 300 g Dop Pdo 5 let 60 m, originální italský
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Tradiční přepuštěné máslo 1 kg (2x700
Gouda sýrová forma na zrající sýry, 3
Základní sýrová sada s tekutým syřidle
Sýr Parmezán Bio 200 g Parmigiano Regg
Hifica No Lock Pa Ri Sm Obojek Nezapín
Sobik Máslo Extra Osełka Górská 1 Kg
Sušené Mléko Odtučněné 1 kg
Nápoj Mars 48ks x 250 ml
Mr Slavný rostlinný margarín 12x500 g
Švýcarský Sýr Murgtaler Kase 500 g Ori
9 x Sendvičový sýr s okurkou a koprem
Mascarpone kyblík 3 kg Piątnica

























Přidat dotaz