Novella Papričky Pepperoni s tuňákem v oleji 1062 ml
EAN: 08001364231057
Novella Peperoncini Farciti Tonno - Papričky Pepperoni plněné tuňákem 1062 mlMalé papričky s feferonkami plněné tuňákem, namočené v oleji. Italská pikantní pochoutka, která zpestří každý pokrm.Složení:papričky plněné tuňákem 68% (papričky 30%,tuňák 37%, kapary,bylinky) slunečnicový olej, vinný ocet, regulátor kyselosti sůl:kyselina citrónová,chlorid vápenatý, kyselina mléčná, antioxidant: kyselina askorbová.Nutriční hodnoty na 100 g výrobku:energetická hodnota 612 kJ / 147 kcal, tuky 11,8 g, z toho nasycené 1,8 g, sacharidy 4,0 g, z toho cukr 2,9 g, bílkoviny 6,3 g, sůl 2,0 g,Vyrobeno v Itálii společností Novella Conserve Alimentari srlPrezentovaná fotografie obalu se může mírně lišit od jeho skutečného vzhledu.Uchovávejte na suchém a chladném místě.Datum použitelnosti: 01/2027Objem: 1062 mlČistá hmotnost: 665 gModel: 0201✔ Výrobek je zabalen v bezpečném vzduchovém sáčku. Minimalizujeme riziko poškození během přepravy.O společnosti NovellaNovella se zaměřuje na výběr nejlepších čerstvých produktů, ze kterých jsou vyráběny ty nejlepší zavařeniny.Uspokojují vkus těch nejnáročnějších zákazníků.Při výrobě kombinují tradiční metody s moderní technologií, díky čemuž všechny zavařeniny splňují
Cena 401 Kč v 1 obchodě
Obchody, které prodávají Novella Papričky Pepperoni s tuňákem v oleji 1062 ml
Zobrazit historii ceny Novella Papričky Pepperoni s tuňákem v oleji 1062 ml
Historie nejnižsí ceny Novella Papričky Pepperoni s tuňákem v oleji 1062 ml. Porovnání obchodů, které prodávají Novella Papričky Pepperoni s tuňákem v oleji 1062 ml.
Konzervované okurky Dawtona luxusní 6x
Premium Pyré Light Malina 1 kg Menii (
Omáčka na pizzu 5 kg Mutti
Naturo Brusinky na maso a sýry 220 g S
Rybí pasta Bakalar Bianko 600 g
Olivy Leccino marinované bez pecek 1 k
Džemy Stovit mix 96 kusů po 25 g. Hore
Primo Gusto Rajčata 400 g
Sušená rajčata 1 kg proužky Kier
Sada 12 x Protlak pěna s mangem 100% P
3x Zavařenina Jahodová 320 g Krokus
Charles Antona Zavařenina z korsických

























