Molekulární kuchyně
Výrobce: Dauphin
EAN: 9788072726295
Chemie v kuchyni i na talíři. Záhady, tajemno a dobrodružství odehrávající v hrncích, pekáčích, pánvích, sklínkách i sklenicích. Martyrium civilních molekul při jejich „transmutaci“ v lahůdku. Není to běžná kuchařka. Je to snadno srozumitelné vyprávění o chemický dějích probíhajících při vaření doplněné základním vysvětlujícím chemickým aparátem. Zvláštní pozornost je věnována i způsobům jak jíme a jídlo chutnáme – tedy psychologii jídel a nápojů. Ač samotný název knihy k tomu nabádá autor se záměrně vyhýbá módnímu trendu molekulární zážitkové gastronomie, není v jejím kontextu důležitý. Kniha pro profesionály i adepty umění kuchařského, kniha pro každého přemýšlivého čtenáře – kuchaře inspirující ku vlastním experimentům a výbojům.
Parametry
| Autor | Miroslav Raab |
| Jazyk | česky |
| Nakladatelství | Dauphin |
| Počet stran | 152 |
| Rok vydání | 2014 |
| Vazba | vázaná |
Cena od 184 Kč - 223 Kč v 2 obchodech
Obchody, které prodávají Molekulární kuchyně
Zobrazit historii ceny Molekulární kuchyně
Historie nejnižsí ceny Molekulární kuchyně. Porovnání obchodů, které prodávají Molekulární kuchyně.
US Foreign Policy in the Western Balka
Cévní sonografie - repetitorium ultraz
Jungmann Jan: Smíchov - Město Za Újezd
Mary Poppinsová - audiokniha na CD
Jen hrobař zaplakal
Sága o Hervaře - komentáře
- Koz
Omalovánky s vodovými barvami a štětce
TED Talks : The official TED guide to
Job
Perfect
Raduga 3 - Metodická příručka
-
Bürkle Silvia: Skryté Záněty


























