Miyabi 4000 FC Gyutoh, 24 cm - diskuze
Výrobce: Zwilling
EAN: 4009839390593
Výrobní číslo: 33951-241
"Kuchyně, kde nenajdete dobrý nůž, není kuchyně."
Masaharu Morimoto, expert na japonskou kuchyni a šéfkuchař
Extrémně ostrý japonský nůž GYUTOH je působivý svou stabilní čepelí v autentickém japonském tvaru. Nůž disponuje mimořádnou sílou řezu a je ideální na krájení a plátkování masa. Vyšší hrot je optimální pro kolébkový/klouzavý styl krájení. 24 cm dlouhá čepel, vykrojená záštita a odolná rukojeť osmibokého tvaru padne dobře do ruky a zvyšuje bezpečnost úchopu. Nůž GYUTOH si svou oblibu získal i mezi šéfkuchaři západního stylu vaření.
Specifikace: délka čepele 24 cm
Potěšení z vaření začíná již přípravnými pracemi, kdy hraje nůž bezkonkurenčně hlavní roli. Japonské nože řady MIYABI 4000FC vás budou s grácií provázet všemi rituály přípravy pokrmu. Nože s tradiční rukojetí byly vyvinuty s důrazem na eleganci a maximální praktičnost a bezpečnost.
Čepel nože je vyrobena z FC61 dvakrát tvrzené chromové oceli. K dosažení ještě lepších vlastností bylo použito unikátní kalení postupem CRYODUR®, během kterého je ocel ledována při -196 ° C. Výsledný materiál se může pochlubit výjimečnou tvrdostí. Ruční tradiční ostření Honbazuke je prověřeno stovkami let práce nožíř
Masaharu Morimoto, expert na japonskou kuchyni a šéfkuchař
Extrémně ostrý japonský nůž GYUTOH je působivý svou stabilní čepelí v autentickém japonském tvaru. Nůž disponuje mimořádnou sílou řezu a je ideální na krájení a plátkování masa. Vyšší hrot je optimální pro kolébkový/klouzavý styl krájení. 24 cm dlouhá čepel, vykrojená záštita a odolná rukojeť osmibokého tvaru padne dobře do ruky a zvyšuje bezpečnost úchopu. Nůž GYUTOH si svou oblibu získal i mezi šéfkuchaři západního stylu vaření.
Specifikace: délka čepele 24 cm
Potěšení z vaření začíná již přípravnými pracemi, kdy hraje nůž bezkonkurenčně hlavní roli. Japonské nože řady MIYABI 4000FC vás budou s grácií provázet všemi rituály přípravy pokrmu. Nože s tradiční rukojetí byly vyvinuty s důrazem na eleganci a maximální praktičnost a bezpečnost.
Čepel nože je vyrobena z FC61 dvakrát tvrzené chromové oceli. K dosažení ještě lepších vlastností bylo použito unikátní kalení postupem CRYODUR®, během kterého je ocel ledována při -196 ° C. Výsledný materiál se může pochlubit výjimečnou tvrdostí. Ruční tradiční ostření Honbazuke je prověřeno stovkami let práce nožíř
Dotazy, recenze a diskuze k Miyabi 4000 FC Gyutoh, 24 cm
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
CS Solingen Kuchyňský nůž z nerezové o
Zavírací nůž - Rybička Dalmatin
Nůž řeznický vykosťovací 7 KDS Sedlčan
Nůž kuchyňský Sakai Aoki Hamono 33 Lay
Kapesní nůž EASY 11 cm, žlutá, Delling
Lehká elastomerová krájecí deska Haseg
DPO CS SOLINGEN Nůž kuchyňský na šunku
Nůž kuchyňský 6 hornošpičatý závěsný
Nůž kuchyňský 4,5 KDS čep. 11,5 cm ORI
Sada nožů na sýr | MOOKA | 4 ks | AW21
Zwilling four star blok s noži 7ks
Sada nožů ve stojanu 6 ks Royal Purple
























Přidat dotaz