Miyabi 4000 FC Gyutoh, 20 cm - diskuze
Výrobce: Zwilling
EAN: 4009839390586
Výrobní číslo: 33951-201
"Kuchyně, kde nenajdete dobrý nůž, není kuchyně."
Masaharu Morimoto, expert na japonskou kuchyni a šéfkuchař
Extrémně ostrý japonský nůž GYUTOH je působivý svou stabilní čepelí v autentickém japonském tvaru. Nůž disponuje mimořádnou sílou řezu a je ideální na krájení a plátkování masa. Vyšší hrot je optimální pro kolébkový/klouzavý styl krájení. 20 cm dlouhá čepel, vykrojená záštita a odolná rukojeť osmibokého tvaru padne dobře do ruky a zvyšuje bezpečnost úchopu. Nůž GYUTOH si svou oblibu získal i mezi šéfkuchaři západního stylu vaření.
Specifikace: délka čepele 20 cm
Potěšení z vaření začíná již přípravnými pracemi, kdy hraje nůž bezkonkurenčně hlavní roli. Japonské nože řady MIYABI 4000FC vás budou s grácií provázet všemi rituály přípravy pokrmu. Nože s tradiční rukojetí byly vyvinuty s důrazem na eleganci a maximální praktičnost a bezpečnost.
Čepel nože je vyrobena z FC61 dvakrát tvrzené chromové oceli. K dosažení ještě lepších vlastností bylo použito unikátní kalení postupem CRYODUR®, během kterého je ocel ledována při -196 ° C. Výsledný materiál se může pochlubit výjimečnou tvrdostí. Ruční tradiční ostření Honbazuke je prověřeno stovkami let
Masaharu Morimoto, expert na japonskou kuchyni a šéfkuchař
Extrémně ostrý japonský nůž GYUTOH je působivý svou stabilní čepelí v autentickém japonském tvaru. Nůž disponuje mimořádnou sílou řezu a je ideální na krájení a plátkování masa. Vyšší hrot je optimální pro kolébkový/klouzavý styl krájení. 20 cm dlouhá čepel, vykrojená záštita a odolná rukojeť osmibokého tvaru padne dobře do ruky a zvyšuje bezpečnost úchopu. Nůž GYUTOH si svou oblibu získal i mezi šéfkuchaři západního stylu vaření.
Specifikace: délka čepele 20 cm
Potěšení z vaření začíná již přípravnými pracemi, kdy hraje nůž bezkonkurenčně hlavní roli. Japonské nože řady MIYABI 4000FC vás budou s grácií provázet všemi rituály přípravy pokrmu. Nože s tradiční rukojetí byly vyvinuty s důrazem na eleganci a maximální praktičnost a bezpečnost.
Čepel nože je vyrobena z FC61 dvakrát tvrzené chromové oceli. K dosažení ještě lepších vlastností bylo použito unikátní kalení postupem CRYODUR®, během kterého je ocel ledována při -196 ° C. Výsledný materiál se může pochlubit výjimečnou tvrdostí. Ruční tradiční ostření Honbazuke je prověřeno stovkami let
Parametry
| K překladu | CZ AUTO |
| Margin | E |
| Margin-category | B |
| Počet kusů | 1 ks |
| Rozměr | 20 cm |
| Série | MIYABI 4000FC |
| Typ produktu | Japonský a Santoku nůž |
| Výrobce | MIYABI |
Cena 5 229 Kč v 1 obchodě
Dotazy, recenze a diskuze k Miyabi 4000 FC Gyutoh, 20 cm
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Nůž kuchyňský 5 hornošpičaty závěsný
Nůž TREND ROYAL 6 hornošpičatý - KDS S
Nůž kuchyňský Sakai Aoki Hamono 33 Lay
ZWILLING Vykosťovací nůž FOUR STAR®
CS Solingen Porcovací nůž z nerezové o
Nůž MIKOV 115-XH-3/PK zelený
ORION Ostřič nožů brusný kámen s úchyt
Nůž kuchyňský Sakai Aoki Hamono Kengat
Sada nožů Souprava pro hotelové školy
ORION Stojan na příbory, kořenky, doch
Nůž kuchyňský Sakai Aoki Hamono Kengat
Lamart Kant 12,5 cm

























Přidat dotaz