Lis forma na hamburgery tvarovací stroj tvořítko - diskuze
Výrobce: HRT
EAN: 5903815105807
Speciální lis na domácí hamburgery
Pomůcky do kuchyně.
Pomocí lisu na hamburger vytvoříte jednotné placky masa, které se rovnoměrně ugrilují přesně podle vašich představ.
Forma na hamburgery Vám pomůže vytvořit pravidelné placičky z mletého masa bez otřepených okrajů, které můžete buď usmažit nebo ugrilovat. Do formy vložíte namleté maso a pomocí víčka upěchujete.
Vytvořte si perfektně tvarovaný hamburger i u vás doma. S tímto dvoudílným lisem vám to půjde rychle a jednoduše. Vynikající pro snadnou přípravu domácích masových burgerů.
Doporučujeme:
Pokud koupíme kvalitní libové maso, nepotřebujeme jako pojivo vejce ani strouhanku. Doporučujeme nejlépe maso hovězí. Čerstvé maso třeba z plecka, které si ochutíme francouzskou hořčicí, solí, zeleným pepřem, worcesterem - a máme skvělý materiál na hamburger. Maso si zaslouží dobře ručně promíchat, při zpracování a tvarování masa Vám pomůže studená voda, maso se potom nelepí. Vytvořeným karbanátkům prospěje chvilka odpočinku v lednici před přípravou. Na začátku grilování necháme hamburgery v klidu zatáhnout, než jdou sami lehce z roštu, pokud tuto zásadu dodržíme, čistě je obrátíme. Maso si musí ale odpočinout i po tepelné úpravě před podáváním.
Pomůcky do kuchyně.
Pomocí lisu na hamburger vytvoříte jednotné placky masa, které se rovnoměrně ugrilují přesně podle vašich představ.
Forma na hamburgery Vám pomůže vytvořit pravidelné placičky z mletého masa bez otřepených okrajů, které můžete buď usmažit nebo ugrilovat. Do formy vložíte namleté maso a pomocí víčka upěchujete.
Vytvořte si perfektně tvarovaný hamburger i u vás doma. S tímto dvoudílným lisem vám to půjde rychle a jednoduše. Vynikající pro snadnou přípravu domácích masových burgerů.
Doporučujeme:
Pokud koupíme kvalitní libové maso, nepotřebujeme jako pojivo vejce ani strouhanku. Doporučujeme nejlépe maso hovězí. Čerstvé maso třeba z plecka, které si ochutíme francouzskou hořčicí, solí, zeleným pepřem, worcesterem - a máme skvělý materiál na hamburger. Maso si zaslouží dobře ručně promíchat, při zpracování a tvarování masa Vám pomůže studená voda, maso se potom nelepí. Vytvořeným karbanátkům prospěje chvilka odpočinku v lednici před přípravou. Na začátku grilování necháme hamburgery v klidu zatáhnout, než jdou sami lehce z roštu, pokud tuto zásadu dodržíme, čistě je obrátíme. Maso si musí ale odpočinout i po tepelné úpravě před podáváním.
Cena 59 Kč v 1 obchodě
Dotazy, recenze a diskuze k Lis forma na hamburgery tvarovací stroj tvořítko
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Marimex AQuaMar Algaestop 1 l
Nafukovací bazén akvárium, 159 x 159 x
Automatické odizolovací kleště Rennste
Sada nástrčných klíčů a bitů, TORX Wer
Acra Hřídel jednoruční 450/30 mm
SAPHO BETA držák ručníků 350mm, chrom
Rojaplast Slunečník kovový 8080 - 270x
Marimex Krycí plachta pro Tampa 3,66 -
OEM MOVIT Švihadlo 277 cm
Sada šroubováků pro elektroniku a jemn
Marimex Aquamar Spa Aktivátor 0.6l
Rojaplast Slunečník EXCLUSIVE boční -
























Přidat dotaz