Lis forma na hamburgery tvarovací stroj tvořítko
Výrobce: HRT
EAN: 5903815105807
Speciální lis na domácí hamburgery
Pomůcky do kuchyně.
Pomocí lisu na hamburger vytvoříte jednotné placky masa, které se rovnoměrně ugrilují přesně podle vašich představ.
Forma na hamburgery Vám pomůže vytvořit pravidelné placičky z mletého masa bez otřepených okrajů, které můžete buď usmažit nebo ugrilovat. Do formy vložíte namleté maso a pomocí víčka upěchujete.
Vytvořte si perfektně tvarovaný hamburger i u vás doma. S tímto dvoudílným lisem vám to půjde rychle a jednoduše. Vynikající pro snadnou přípravu domácích masových burgerů.
Doporučujeme:
Pokud koupíme kvalitní libové maso, nepotřebujeme jako pojivo vejce ani strouhanku. Doporučujeme nejlépe maso hovězí. Čerstvé maso třeba z plecka, které si ochutíme francouzskou hořčicí, solí, zeleným pepřem, worcesterem - a máme skvělý materiál na hamburger. Maso si zaslouží dobře ručně promíchat, při zpracování a tvarování masa Vám pomůže studená voda, maso se potom nelepí. Vytvořeným karbanátkům prospěje chvilka odpočinku v lednici před přípravou. Na začátku grilování necháme hamburgery v klidu zatáhnout, než jdou sami lehce z roštu, pokud tuto zásadu dodržíme, čistě je obrátíme. Maso si musí ale odpočinout i po tepelné úpravě před podáváním.
Pomůcky do kuchyně.
Pomocí lisu na hamburger vytvoříte jednotné placky masa, které se rovnoměrně ugrilují přesně podle vašich představ.
Forma na hamburgery Vám pomůže vytvořit pravidelné placičky z mletého masa bez otřepených okrajů, které můžete buď usmažit nebo ugrilovat. Do formy vložíte namleté maso a pomocí víčka upěchujete.
Vytvořte si perfektně tvarovaný hamburger i u vás doma. S tímto dvoudílným lisem vám to půjde rychle a jednoduše. Vynikající pro snadnou přípravu domácích masových burgerů.
Doporučujeme:
Pokud koupíme kvalitní libové maso, nepotřebujeme jako pojivo vejce ani strouhanku. Doporučujeme nejlépe maso hovězí. Čerstvé maso třeba z plecka, které si ochutíme francouzskou hořčicí, solí, zeleným pepřem, worcesterem - a máme skvělý materiál na hamburger. Maso si zaslouží dobře ručně promíchat, při zpracování a tvarování masa Vám pomůže studená voda, maso se potom nelepí. Vytvořeným karbanátkům prospěje chvilka odpočinku v lednici před přípravou. Na začátku grilování necháme hamburgery v klidu zatáhnout, než jdou sami lehce z roštu, pokud tuto zásadu dodržíme, čistě je obrátíme. Maso si musí ale odpočinout i po tepelné úpravě před podáváním.
Cena 59 Kč v 1 obchodě
Obchody, které prodávají Lis forma na hamburgery tvarovací stroj tvořítko
Zobrazit historii ceny Lis forma na hamburgery tvarovací stroj tvořítko
Historie nejnižsí ceny Lis forma na hamburgery tvarovací stroj tvořítko. Porovnání obchodů, které prodávají Lis forma na hamburgery tvarovací stroj tvořítko.
Rojaplast Slunečník EXCLUSIVE boční -
Automatické odizolovací kleště Rennste
Ponorný pilový list BIM AIZ 20 AB Meta
Marimex lepidlo se záplatou
Rojaplast Slunečník kovový 8080 - 270x
Květináč G21 Stone Style 36x24x33cm
Marimex Podložka pod Miami kruh 5,48 m
Tesa Lepicí razítko
Lapač hmyzu NEDIS INKI110CBK6
Bazénová chemie Marimex AQuaMar - Chlo
Halmar Věšák WU-8 černá
Curver Rattan Y Style

























