Kultury Bakterie Bth na 1000l pro parmazán a tvrdé sýry. Domácí sýr - diskuze
Výrobce: Artiser
EAN: 05907009136806
Kultury bakterií BTHStartovací kultury ARTISER BTH jsou vybrané, koncentrované a lyofilizované buňky mléčných bakterií určené k přímému naočkování mléka.ARTISER BTH jsou termofilní kultury, vyznačující se vynikajícím kvašením, vysokou tepelnou odolností a vysokou proteolytickou aktivitou. Tato směs byla sestavena pro dosažení výjimečných výsledků a opakovatelnosti.Ideální pro výrobu:tvrdých sýrů např. Grana PadanoParmezanSbrinzPioraGravieraKmeny:Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricusStreptococcus thermophilusLactobacillus helveticusDávkování:20g / 1000 Litrů mlékaVyzkoušejte kvalitu podpořenou zkušenostmi.SKLADUJTE V DOBŘE UZAVŘENÉM OBALU V TEMPU. -18 * CNaše kultury jsou k dispozici v několika fagových rotacích, aby se účinně eliminovalo množení bakteriofágů.
Cena 514 Kč v 1 obchodě
Dotazy, recenze a diskuze k Kultury Bakterie Bth na 1000l pro parmazán a tvrdé sýry. Domácí sýr
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Švýcarský Sýr Krauter Kase bylinný sýr
Korycinský Sýr S Barevným Pepřem 1000
Lysozym v prášku 95% na sýry 50g
Mlekpol Salami sýr v plátcích 800 g
Netupký Korytinský sýr "svůj" s Vlašsk
Pecorino Romano D.o.p. 500 g
Rostlinný tuk na smažení Pečení Fondue
Mléko nejen na cappuccino Bohemilk - 1
Sýr Parmigiano Reggiano 24mce Originál
Řecký přírodní jogurt Koukakis 6x500g
BOHEMILK Zahuštěné mléko Condé - nesla
Profesionální sýrový set XL recepty Ko

























Přidat dotaz