Kouzlo fermentace s plísní koji - diskuze
Výrobce: Kanzelsberger
EAN: 9788027113422
Koji alias Aspergillus oryzae či česky kropidlák rýžový není jen tak ledajaká plíseň. Nejenom že patří do skupiny těch ušlechtilých, její vůně i chuťové vlastnosti z ní dělají nekorunovanou královnu této kategorie. V Japonsku koji dokonce prohlásili za svou národní plíseň. Je to pochopitelné. Nebýt koji, nebylo by ani miso, ani saké. Šéfkuchaři Jeremy Umansky a Rich Shih v Kouzlu fermentace s plísní koji nabízejí ucelený pohled na tradiční způsoby využití koji i přehled moderních receptů z celého světa. Naučí vás, jak pomocí této ušlechtilé plísně urychlit zrání uzenin, sýrů a dalších fermentovaných potravin. Koji posune vaše pokusy s kvašením na úplně jinou úroveň a otevře vám novou dimenzi fascinujících chutí a vůní.V Kouzlu fermentace s plísní koji najdete:Předmluvu autora bestsellerů o kvašení Sandora Katze (Umění fermentace).Nejmodernější techniky pěstování koji a metody, díky kterým si s jeho pomocí upravíte nespočet různých potravin.Informace o vybavení a přípravě kuchyně pro práci s koji.Více než 35 receptů na omáčky, pasty, kvašené dobroty a alkohol, mezi nimiž vynikají například koji popcorn, pečená miso dýně, korejské makgeolli či žitný chléb s amazake.
Cena od 503 Kč - 503 Kč v 2 obchodech
Dotazy, recenze a diskuze k Kouzlo fermentace s plísní koji
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Jak na příšery
- Zbytovská Danie
Starý Světlov
- Michálek Ladisla
Výzvy a úkoly Zábavné hry
JŮNOVÁ MACKOVÁ ADÉLA, NAVRÁTILOVÁ HANA
Mondrian
- Düchting Hajo
Slncové dievčatko
Farma
Mystérium Marsu
The last Letter from Your Lover - Moye
Mamie Petronille et le ruban juane
Stařec a moře
The Communist Manifesto & Selected Wri

























Přidat dotaz