Keramická forma na koláč ø 28 cm – Emile Henry - diskuze
Výrobce: EMILE_HENRY
Tato keramická forma na koláč s elegantním vlnkovaným okrajem od značky Emile Henry se stane nepostradatelným pomocníkem při pečení sladkých i slaných dobrot.
Je vyrobena z odolné keramiky High Resistance®, která je známá svou schopností akumulovat jak teplo, tak i chlad. Díky tomu udrží vaše pokrmy déle při požadované teplotě, ať už je podáváte teplé, nebo studené.
Tato forma se pyšní vysokou odolností vůči nárazům, poškrábání i teplotním šokům v rozmezí od -20 °C do +250 °C. Můžete ji bez obav vyjmout přímo z mrazáku a vložit do vyhřáté trouby, aniž by popraskala. Je vhodná pro použití v mrazáku, mikrovlnné troubě i klasické troubě až do +270 °C.
Nejenže je ideální pro zapékání, ale poslouží i pro stylové porcování přímo v nádobě a následné servírování u stolu. Díky dokonale hladké glazuře se velmi snadno čistí a je možné ji mýt v myčce nádobí. Navíc je vyrobena z přírodních materiálů a neobsahuje olovo, kadmium ani nikl.
Je vyrobena z odolné keramiky High Resistance®, která je známá svou schopností akumulovat jak teplo, tak i chlad. Díky tomu udrží vaše pokrmy déle při požadované teplotě, ať už je podáváte teplé, nebo studené.
Tato forma se pyšní vysokou odolností vůči nárazům, poškrábání i teplotním šokům v rozmezí od -20 °C do +250 °C. Můžete ji bez obav vyjmout přímo z mrazáku a vložit do vyhřáté trouby, aniž by popraskala. Je vhodná pro použití v mrazáku, mikrovlnné troubě i klasické troubě až do +270 °C.
Nejenže je ideální pro zapékání, ale poslouží i pro stylové porcování přímo v nádobě a následné servírování u stolu. Díky dokonale hladké glazuře se velmi snadno čistí a je možné ji mýt v myčce nádobí. Navíc je vyrobena z přírodních materiálů a neobsahuje olovo, kadmium ani nikl.
Parametry
| Cena dopravy | 89.00 CZK |
| Dostupnost | out_of_stock |
| Poznámka k dopravě | ONE (WE|DO) |
| Výrobce | Emile Henry |
Cena 1 100 Kč v 1 obchodě
Dotazy, recenze a diskuze k Keramická forma na koláč ø 28 cm – Emile Henry
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení






Přidat dotaz