Kabsa 1 Kg Na Jehněčí Maso Koření Kabseh
Výrobce: Old farm
EAN: 05901289443869
JSME PŘÍMÝM DOVOZCEM KOŘENÍ, ČAJŮ, EKOLOGICKÝCH KOŘENÍCÍCH BYLIN, YERBA MATEMÁME V NABÍDCE VÍCE NEŽ 300 DRUHŮ KOŘENÍ ZA ATRAKTIVNÍ VELKOOBCHODNÍ CENY--------------------------------------------------------------------------------------KABSA KOŘENÍ Z OBLASTI PERSKÉHO ZÁLIVU NA JEHNĚČÍ MASO 1 KGZcela přírodní produkt bez umělých přísad.Originální receptura ze Saúdské ArábieSPO454 KOŘENÍ NA JEHNĚČÍ MASO „KABSA“ 1 KGSměs koření do kabsy, tedy klasického pokrmu pocházejícího ze Saúdské Arábie, ale populárního také v Kataru, Ománu, Iráku nebo Kuvajtu. Nejčastěji se připravuje z dlouhozrnné rýže (např. basmati), jehněčí maso, zeleniny a směs koření Kabsa,Tradiční Kabse se připravuje v kamenné nádobě umístěné na rozpáleném uhlí.Dnes můžete tento skvělý pokrm z jehněčího masa připravit v tlakovém hrnci nebo v ocelovém hrnci.Složení: pepř,koriandr,sůl, kurkuma, kardamom, římský kmín, bobkový list,sušená černá limetka,galangal, skořice, Koper,hořčice.Skladování:Výrobek by měl být skladován v suchém a zastíněném prostoru v těsně uzavřeném obalu.Pod vlivem vlhkosti se produkt může shlukovat.VŠESTRANNÉ POUŽITÍ V KUCHYNIProdukt může být zabalen do fóliového sáčku, doypacku, sáčku nebo papírového sáčku s popisem produktu
Cena 662 Kč v 1 obchodě
Obchody, které prodávají Kabsa 1 Kg Na Jehněčí Maso Koření Kabseh
Zobrazit historii ceny Kabsa 1 Kg Na Jehněčí Maso Koření Kabseh
Historie nejnižsí ceny Kabsa 1 Kg Na Jehněčí Maso Koření Kabseh. Porovnání obchodů, které prodávají Kabsa 1 Kg Na Jehněčí Maso Koření Kabseh.
Bujón Pikantní polévka 6x10g
Sůl pyramidální z Řecka hrubá 65g Sonn
Skořice mletá Cassia 40 g BIO SONNENTO
Nové koření celé 35 g BIO SONNENTOR
Skořice celá (druh Cejlon) bio 18g
BIO NEBIO Pepř černý celý 40 g BIO
Koření Beze zbytku 50g Sonnentor
BIO NEBIO Kurkuma mletá BIO 50 g
Skořice mletá (druh Cejlon) bio 40g
Muškátový oříšek celý 25 g BIO SONNENT
Koření na tofu paní Yoko 32 g BIO SONN
Chilli mleté 40 g BIO SONNENTOR

























