Halibut zvonky čerstvé vacuum 1kg
Výrobce: O-fish
EAN: 05906952307585
Halibut zvonky čerstvé vacuum 1kgNaše výrobky jsou vakuově zabalené a pocházejí ze suroviny Seafrozen, zmrazené na moři v nejvyšší možné kvalitě. Produkty nesmí být znovu zmrazovány, aby nedošlo ke ztrátě kvality.Halibut je dravá mořská ryba, která je zástupcem ryb z čeledi floutkovitých. Maso této ryby je bílé a velmi jemné. Díky své charakteristické chuti má mnoho příznivců jako základ rybích pokrmů.bílé jemné masovysoký obsah bílkovinvysoký obsah omega-3 kyselinmalé množství kostíNepopiratelnou výhodou je kromě chuti také vysoký obsah cenných bílkovin a také malé množství kostí. Jeho maso je bohaté na bílkoviny, omega-3 kyseliny, bílkoviny, niacin, fosfor, hořčík a vitamíny skupiny B.Návrh přípravy:Steaky z halibuta pokapejte vymačkanou citronovou šťávou a trochou oleje, koření solí a pepřem, obložte koprem a vložte na 10-12 hodin do ledničky.Poté spaříme rajčata, oloupeme je ze slupky, rozkrojíme na čtvrtky a odstraníme semínka. Dužinu nakrájejte na kostičky, smíchejte s nakrájenou bazalkou a rozmačkaným česnekem, přidejte 2-3 lžíce oleje, koření podle chuti solí a pepřem.Mrkev a červená řepa uvaříme (samostatně) v osolené vodě do měkka. Steaky z halibuta upečte při teplotě 180 °C (asi 15-17 minut).2-3 minuty před ko
Cena 452 Kč v 1 obchodě
Obchody, které prodávají Halibut zvonky čerstvé vacuum 1kg
Zobrazit historii ceny Halibut zvonky čerstvé vacuum 1kg
Historie nejnižsí ceny Halibut zvonky čerstvé vacuum 1kg. Porovnání obchodů, které prodávají Halibut zvonky čerstvé vacuum 1kg.
Veselá Veverka Para ořechy v tiramisu
Veselá Veverka Kešu ořechy MIX 300 g
Veselá Veverka Višně v hořké čokoládě
Veselá Veverka Rozinky MIX 1KG
Filé Z Lososa Mowi Supreme Čerstvý 1,5
Veselá Veverka Arašídy v jogurtu 300G
Veselá Veverka Maliny v hořké čokoládě
Veselá Veverka Rozinky v jogurtu 300G
Veselá Veverka Mandle slaný karamel 30
Veselá Veverka Rozinky v jogurtu 1 kg
Veselá Veverka Para ořechy v hořké čok
Veselá Veverka Kešu ořechy v tiramisu


















