Fermentace - Holly Davisová - e-kniha - diskuze
Výrobce: GRADA
eBook:,Co má společného váš oblíbený farmářský sýr s kváskovým chlebem s křupavou kůrčičkou, sklenkou perlivého domácího zázvorového piva nebo miskou marinovaných oliv? Odpověď zní, že jde ve všech případech o produkty fermentace – procesu, jímž se s pomocí „hodných“ bakterií uchovávají potraviny a proměňují se v jedinečně lahodné pokrmy a nápoje, které pozoruhodným způsobem prospívají našemu zdraví.Díky rostoucímu povědomí o tom, jak zásadně jídla bohatá na probiotika působí na naši fyzickou a duševní pohodu, dnes prastaré umění fermentace prochází obrodou. Když vezmete v úvahu ještě potěšení z domácí výroby fermentovaných potravin a její jednoduchost a hospodárnost, není divu, že si mačkáním, nakládáním a lahvováním prošlapáváme cestu ke zdravějšímu zažívání a hlubšímu vztahu k vlastní výživě.Průkopnice na poli přirozených potravin Holly Davisová se s námi v této rozsáhlé sbírce dělí o více i méně známé recepty a o svou moudrost a zkušenosti nabyté během více než 40 let výuky fermentačních technik po celém světě. Díky jejímu laskavému a svědomitému vedení si jistě doma najdete místo na jeden či více fermentovaných výrobků, které rozezpívají vaše srdce i žaludek.
Cena 417 Kč v 1 obchodě
Dotazy, recenze a diskuze k Fermentace - Holly Davisová - e-kniha
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Soudné sestry - Úžasná zeměplocha - 2
New Headway Upper-Intermediate Student
Proměna vnímání a zkušenost pravdy - M
Súčasný slovník cudzích slov pre školy
Okolie Banskej Bystrice Donovaly 1:50
Peklo ráje
Vegetariánský život - přednosti bezmas
Španielska konverzácia
Maxim Velčovský - Vše za 39 - Velčovsk
Lunární dny pro ženy
Panoráma biologické a sociokulturní an
Dorty a dezerty (Edice Apetit) - neuve

























Přidat dotaz