Fazole mungo 500 g BIO BIO NEBIO - diskuze
EAN: 8594052880809
Tyto malé zelené fazole jsou velmi oblíbené v čínské i indické kuchyni. Vařené fazole mungo používáme do hustých zeleninových polévek, do směsí se zeleninou či masem a jako základ vegetariánských karbanátků. Fazole mungo jsou však nejznámější ve své druhé podobě, jako klíčky. Jedná se totiž o nejčastěji používané klíčky na světě. Podle toho, jak dlouho necháme mungo klíčit, získáme buď krátké klíčky na mlsání a do salátů, nebo dlouhé křupavé klíčky, které jsou vynikající kratičce osmažené v asijských pokrmech.. Základní příprava fazolí mungo je poměrně rychlá. Fazole nemusíme namáčet, 3 hrnky vody přivedeme k varu, přidáme 1 hrnek fazolí a vaříme na mírném ohni cca 40 minut do měkka.. Klíčení fazolí mungo: Fazole propláchneme ve vodě, dáme do širokohrdlé zavařovací lahve a přidáme tolik vody, aby byly zakryté. Necháme přes noc nabobtnat, poté slijeme vodu, dobře propláchneme a necháme odkapat. Vrátíme fazole do zavařovačky, hrdlo překryjeme kouskem látky nebo papírem a necháme klíčit na polosvětlém chladnějším místě. Každých 8 hodin propláchneme a necháme odkapat. Necháme klíčit 2 - 4 dny podle toho, jak velké chceme klíčky. Nakonec propláchneme a skladujeme v ledničce až několik týdnů.
Cena 79,60 Kč v 1 obchodě
Dotazy, recenze a diskuze k Fazole mungo 500 g BIO BIO NEBIO
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Fazole bílá velká 500 g BIO COUNTRY
Organic Red kidney beans in brine - Au
Organic Red kidney beans in chilli sau
BIO Pečené fazole v rajčatové omáčce -
Vilgain R2E Čočka hnědá BIO 150 g
Vilgain R2E Cizrna BIO 150 g
Vilgain R2E Fazole červené BIO 150 g
Vilgain R2E Fazole černé BIO 150 g
Vilgain Pražená cizrna BIO kari 90 g
Vilgain Čočka červená 500 g
Vilgain Čočka černá Beluga 300 g
Vilgain Cizrna BIO 500 g





Přidat dotaz