Farrimond Stuart: The Science Of Cooking : Every Question Answered To Perfect Your Cooking - diskuze
Výrobce: Dorling Kindersley
EAN: 9780241229781
Výrobní číslo: 9780241229781
How do I cook the perfect steak? How do I make succulent fish every time (and should I keep the skin on)? What is the trick to making the perfect soufflé? Food scientist Dr Stuart Farrimond answers all these questions - and many more like them - equipping you with the scientific know-how to take your cooking to new levels. In The Science of Cooking, fundamental culinary concepts sit side-by-side with practical advice and step-by-step techniques, bringing food science out of the lab and into your kitchen. Get the answers to your cookery questions with intriguing chapters covering all maj The Science of Cooking - Stuart Farrimond od authora Stuart Farrimond a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus.cz
Cena 751 Kč v 1 obchodě
Dotazy, recenze a diskuze k Farrimond Stuart: The Science Of Cooking : Every Question Answered To Perfect Your Cooking
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Babičkina lekáreň nad zlato
Irsko a krize - Šlosarčík Ivo
Pyžamový týden Pyžamový týždeň
Dívej se a hraj si
A Legacy of Spies - Le Carré John
Anna Fárová a Fotografie / Photography
Strovolovský mág
- Markides C. K
Noc bez hlavy - Riedlbauchová Veronika
Škola malého stromu
Jak se dělá... aneb co Čapek nenapsal
Surprise Lovetoyset - sada
Dějiny českých zemí

























Přidat dotaz