Extrakt z Anchois- Colatura di Alici. Novinka!
Výrobce: Gusto & Buon Gusto
EAN: 05905280642467
Extrakt ze solených ančovičky – Colatura di Alici
Colatura di Alici je jantarová, slaná omáčka získaná procesem zrání solených ančovičky.
Všechno začíná lovem sardelí v období od konce března do konce července. Právě tehdy obsahují tyto ryby v sobě velmi málo tuku, což je činí ideálními pro přípravu Colatura di Alici. Vykuchané ryby jsou uspořádány ve velkých dřevěných sudech střídavě s vrstvou soli.
Sud je uzavřen dřevěným víkem, které navíc zatěžují velké mořské kameny. Díky tlaku vzniká světle jantarová omáčka, která se odlévá do skleněných lahví a vystavuje se slunečnímu záření na několik měsíců.
Po odstání se tekutina znovu nalije do sudů s ančovičkami a čeká, až vyteče přes malý otvor vyrobený ve dně sudu. Taková omáčka je filtrována a uzavřena v malých skleněných lahvích. Na výrobu 1 litru Colatura di Alici je potřeba minimálně 30 kilogramů sardele.
Colatura di Alici je velmi cennou složkou italské kuchyně, která pochází z Kampánie a její historie sahá až do dob starověkých Římanů. Stačí pár kapek tohoto cenného rybího extraktu a můžete zcela změnit chuť pokrmu.
Jedním z nejoblíbenějších pokrmů z Colatura di Alici jsou těstoviny s česnekem, olivovým olejem, ostrou paprikou a samozřejmě rybím extraktem. Italská omáčka z ančovičky skvěle
Colatura di Alici je jantarová, slaná omáčka získaná procesem zrání solených ančovičky.
Všechno začíná lovem sardelí v období od konce března do konce července. Právě tehdy obsahují tyto ryby v sobě velmi málo tuku, což je činí ideálními pro přípravu Colatura di Alici. Vykuchané ryby jsou uspořádány ve velkých dřevěných sudech střídavě s vrstvou soli.
Sud je uzavřen dřevěným víkem, které navíc zatěžují velké mořské kameny. Díky tlaku vzniká světle jantarová omáčka, která se odlévá do skleněných lahví a vystavuje se slunečnímu záření na několik měsíců.
Po odstání se tekutina znovu nalije do sudů s ančovičkami a čeká, až vyteče přes malý otvor vyrobený ve dně sudu. Taková omáčka je filtrována a uzavřena v malých skleněných lahvích. Na výrobu 1 litru Colatura di Alici je potřeba minimálně 30 kilogramů sardele.
Colatura di Alici je velmi cennou složkou italské kuchyně, která pochází z Kampánie a její historie sahá až do dob starověkých Římanů. Stačí pár kapek tohoto cenného rybího extraktu a můžete zcela změnit chuť pokrmu.
Jedním z nejoblíbenějších pokrmů z Colatura di Alici jsou těstoviny s česnekem, olivovým olejem, ostrou paprikou a samozřejmě rybím extraktem. Italská omáčka z ančovičky skvěle
Cena 459 Kč v 1 obchodě
Obchody, které prodávají Extrakt z Anchois- Colatura di Alici. Novinka!
Zobrazit historii ceny Extrakt z Anchois- Colatura di Alici. Novinka!
Historie nejnižsí ceny Extrakt z Anchois- Colatura di Alici. Novinka!. Porovnání obchodů, které prodávají Extrakt z Anchois- Colatura di Alici. Novinka!.
Tradiční Italské Filety S Ančovičkami
Ryba Příčesek sušené kousky slané svač
Łosoś Ustka Sleďové Filé V Oleji 170g
Kalmar Sušené Hobliny S Příchutí Kraba
Sleďový Salát S Řepou 2.5 kg Lisner
APPEL Filety ze sleďů se zeleninou v p
Kysaný sleď Smrdící sleď Röda Ulven Su
Filet s Anchovies Filetti di Alici 720
Era Ryb Sleď v gdaňském oleji 170 g x
Filety Anchois V Oleji Portice 78g Svá
Slaná ryba Ostrobok (žlutý pruh) 1 kg
Tuňák v rostlinném oleji – velké kousk

























